Kan jeg bruge tagdækning følte til niveau et gulv?

September 28

Tagpap er en form for tagdækning lag lavet af filt materialer, der har været dyppet i asfalt og lov til at tørre. Det er en typisk underlag materiale, som tagfirmaer bruge før sømning helvedesild i taget. Nogle entreprenører også bruge tagpap eller lignende materialer i gulv konstruktion samt.

Identifikation

Tagpap kan betegnes som tar papir så godt, men sand følte versioner kaldes også Selvbygger filt, en hilsen til sine flere anvendelser i byggeriet. Når asfalten er kombineret med filt, skaber det en vandafvisende overflade, som beskytter hjemmet fra lækager og fugtskader. Nogle typer af tagpap omfatter åndbart lag, der tillader fanget fugt at flygte så godt.

Brug i gulve

Trods sit navn, tagpap er brugt i gulve--især træ gulve. Fiber cement backer bord er en tykkere, hårdere undergulvet materiale, men det er tunge, dyre og skal installeres i paneler. Tagpap er billigere stadig beskytter mod fugtskader og kan endda bruges ud over fiber cement bestyrelser for bedre beskyttelse. Selvfølgelig, backer bord behøver ikke at blive jævnet med jorden, men med ujævne krydsfiner eller mørtel-bed forberedelse, tagpap kan være en nivellering værktøj samt.

Bedste steder

Tagpap er bedst bruges, når du har mindre gulv problemer og har brug for en fugt barriere mellem det primære gulv materiale. Badeværelserne er et fælles sted for tagdækning følte installation, da de er mere modtagelige for fugtskader end andre områder. For store revner eller depressioner, dog bør du udjævner gulvet med backer bord eller en epoxy sammensatte før du installerer filt.

Følte valg

Entreprenører kan bruge to hovedtyper af tagdækning følte for gulvbelægning: 15 pund og 30 pund følte materiale. Den 30-pund type er en tykkere materiale med større fugt-modstand og styrke, og anvendes til nivellering en lidt ujævnt gulv, der har bør for beskyttelse mod fugt. Den 15-pund version fungerer bedst for mere generiske anvendelser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com