Kan jeg bruge tyndet Bondo at hælde i en Mold?

July 7

Kan jeg bruge tyndet Bondo at hælde i en Mold?

Bondo er et mærke af auto body fyldstof bruges hver dag i bilindustrien. Det er også bruges af kunstnere til at producere objekter ud af formene. Bondo naturligt har konsistens af jordnøddesmør, og skal fortyndes for at blive hældt. Dette opnås ved at blande det med glasfiber harpiks, producerer en blanding, ofte kaldet Bondo-harpiks.

Undergraver

Bondo-harpiks er meget hårdt, når det opstiller. Som et resultat, skal du undgå at bruge det i stive forme, der indeholder underskæringer. En underbød er et område på formen, der tillader Bondo-harpiks til at sive ind, låse to sammen ved hærdning. Fyld underskæringer i stive forme, såsom nogle lavet af gips eller glasfiber, med modeling ler, når bruge med Bondo.

Underskæringer er ikke et problem, hvis du er hælde tyndet Bondo ind i en støbeform, lavet af silikone, latex eller et andet fleksibelt materiale. Selvom en underbød er til stede, kan formen blive pillet ud af den hårde Bondo-harpiks.

Blanding og katalysere

Mix Bondo og glasfiber harpiks i en engangs papir spand. Tilsæt Bondo først, derefter tynde det med harpiks, indtil den løber som ahornsirup. Brug en maling stick til at kombinere de to materialer. Når blandingen er klar, tilføje katalysator for begge komponenter i de korrekte proportioner. Det er meget vigtigt at blande i rette forhold af katalysator, som er fastsat på Bondo og resin containerne. Hvis blandingen er over katalyseret, vil det hærde hurtigere end det kan bruges. Hvis det er under-katalyseret, kan det aldrig hærde overhovedet.

Hælde eller børstning

Hælde en lille, er solid objekt med Bondo-harpiks forholdsvis enkel. Hæld blandingen langsomt ind i en støbeform og lad det hærde. Hvis du vil lave et større objekt, dog kan du ønsker at børste i et lag af Bondo-harpiks være bakkes med et andet materiale. Børste i Bondo med en billig maling børste. Lag af Bondo-harpiks bør være 1/4 tommer tyk.

Bakke den op

Når du har et lag af Bondo-harpiks børstet i og hærdet, skal du sikkerhedskopiere det med et stærkere materiale såsom glasfiber, som naturligvis obligationer til det første lag. Materiale kan dog bruges fra gips til selvstændig ekspanderende polyurethanskum.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com