Kan jeg bruge vermiculit at vokse Moringa?

February 16

Moringa oleifera er en hurtigt voksende træ, der kan vokser i halvtørre, subtropiske og tropiske klimaer. Træet er værdsat for sin meget nærende blade og frø bælg. I USA, kan Moringa oleifera dyrkes med succes i USDA plante hårdførhed zoner 9 og 10. Moringa oleifera har brug for et godt afdrypning vækstmedium til at forhindre dens rødder fra rådnende. Vermiculite er et naturligt mineral, der kan føjes til din voksende mellemstore blanding til at forbedre sin dræning.

Vækstmedium

Jord-mindre vækstmedium består udelukkende af vermiculit vil ikke fastholde nok fugt for at fugte din moringa rødder og fremmer sund vækst og udvikling. For at skabe en passende vækstmedium for din Moringa oleifera, kombinere 2 dele sphagnum sphagnum med 1 del lerjord og 1 del vermiculit.

Pottemuld

Moringa oleifera kan dyrkes med succes i en stor plantning container; for de bedste resultater, skal du vælge en objektbeholder, som har mindst fire 1/4-inch drænhuller i bunden. Skære en wire mesh skærm til at passe i bunden af plantning beholderen forhindre vækstmedium fra at blive skyllet ud med hver vanding. Øverst på skærmen med 2 inches af grove landskabspleje grus til at holde det på plads. Hæld den godt afdrypning vækstmedium i objektbeholderen parat. Plante Moringa oleifera, således at mindst to tredjedele af skæring er over overfladen af dyrkningsmediet.

Sollys krav

Native til regionerne sub-Himalaya i Nordindien, Moringa oleifera er en sol-elskende træ, der udfører bedst på lokationer, der modtager masser af lyse, direkte sollys, ifølge mirakel træer. Når du vælger en voksende placering til din container-vokset Moringa oleifera, kigge efter et websted, der modtager direkte sollys i seks til otte timer hver dag. Moringa oleifera træer, der dyrkes i områder med utilstrækkelig sollys kan lider bremset væksten og udvikle færre frø bælg.

Vanding og gødskning

Når der oprettet, kan Moringa oleifera træer overleve med meget lidt supplerende kunstvanding. Men træerne vokser hurtigere og producere en næsten kontinuerlig udbytte, hvis vandes regelmæssigt. For bedste resultater, give din Moringa oleifera ca 1 tommer vand pr. uge at opretholde jævnt fugtig jord. For at undgå komplikationer som følge af overwatering, altid kontrollere fugt i jorden før vanding din moringa; vand når overfladen af jorden føles lidt tør at røre. Befrugte Moringa oleifera med en anvendelse af Lucerne måltid gødning hver anden måned for at tilskynde til kraftig vækst; Anvend gødning efter etiket instruktioner.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com