Kan jeg brusebad efter fugning?

August 20

Kan jeg brusebad efter fugning?

Fuger er en cementlike blanding der svarer til mørtel, men som bruges til at udfylde huller og mellemrum i stedet for at obligation elementer i byggeriet sammen. Du bruge cementmørtel i dit brusebad for at fylde i huller eller mellemrum mellem fliserne. At give den nye injektionsmørtel hvis du re injektionsmørtel dit brusebad for at foretage reparationer eller ombygge du vil har brug for nok tid til at helbrede før du bruger bruseren.

Tidsramme

Nye injektionsmørtel typisk tager mindst 48 timer til at helbrede, ifølge injektionsmørtel Masters hjemmeside. Du vil opnå de bedste resultater ved at lade den nye fuger i dit brusebad at helbrede fuldstændigt før du bruger bruseren. Hvis det ikke er muligt at vente de fuld 48 timer bør du i det mindste vente 24 timer.

Forsegling

Du måtte ønske at forsegle din nye fuger i dit brusebad. Forsegling din injektionsmørtel beskytter denne fyldstof mod pletter og hjælper med at forhindre vand pyntelisterne gennem injektionsmørtel leddene. Injektionsmørtel Getter hjemmeside anbefaler at lade din nye injektionsmørtel hærde i mindst 72 timer før du tilføjer en sealer. Cementmørtel sealer vil helbrede inden for 48 timer.

Slebet vs. ikke-slebet injektionsmørtel

Injektionsmørtel, der er egnet til brug i brusere leveres i to typer: slebet og ikke-slebet. Non-slebet injektionsmørtel indeholder ikke nogen samlet materiale. Når du skal udfylde injektionsmørtel leddene, der er ikke større end 1/8 tomme, skal du bruge ikke-slebet injektionsmørtel. Slebet injektionsmørtel indeholder samlede materiale og bruges til at udfylde injektionsmørtel leddene, der er større end 1/8 tomme. Injektionsmørtel leddene, der er større end 1/4 tommer bred behøver særlige fuger, der indeholder større sand partikler.

Injektionsmørtel overvejelser

Nordamerikanske flise rengøring organisation anbefaler brug af slebet injektionsmørtel snarere end ikke-slebet injektionsmørtel til alle programmer, der er relevante for slebet injektionsmørtel. Slebet injektionsmørtel tendens til at producere en stærkere og mere attraktive finish end ikke-slebet injektionsmørtel. Injektionsmørtel kommer i mange forskellige farver. Du skal vælge en farve, der supplerer din flise, som hverken svarer eller skiller sig ud fra den flise farve for meget. Tør-mix injektionsmørtel giver overlegne resultater over færdigblandede fugemasse, ifølge nordamerikanske flise rengøring organisation, men du bør være forsigtig til at undgå at tilføje for meget vand til blandingen, hvilket kan resultere i en svag og utilfredsstillende finish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com