Kan jeg dække emalje halvblank maling med akryl Latex halvblank?

July 2

Kan jeg dække emalje halvblank maling med akryl Latex halvblank?

Akryl latex maling og emalje maling har forskellige kemiske kombinationer, selv om begge kommer i en række forskellige finish, herunder semi-gloss. Begge typer af maling har visse fordele og ulemper, hvilket gør det nødvendigt at vælge den type, der passer bedst til dit formål. Ved hjælp af en emalje maling over en eksisterende emalje pels giver den bedste vedhæftning, selvom du kan også bruge latex maling til at dække en emalje frakke, så længe du forberede overfladen korrekt.

Rengøring

Det første skridt i at skabe en holdbar maling finish med akryl latex via emalje er at fjerne overflade snavs fra væggene. Isenkræmmere og maling leverandører tilbyder en række produkter specielt designet til rengøring væggene før maling. En fortyndet opløsning af mild skålen vaske kan også hjælpe løfte pletter, fedt og snavs fra overfladen af dine vægge. Efter rengøring, skyl grundigt væggene med varmt vand og en blød svamp til at hjælpe med at fjerne sæberester og snavs.

Bliver sløve

Semi-gloss emalje har en svag glans, der hjælper skjule mindre mangler, ridser og ujævn teksturer. Halvblank maling er generelt lettere at holde ren end flad maling. Ud over at modstå snavs og skidt, blanke overflader også tendens til at modstå nye frakker af maling. Raspning ned glans på din semi-gloss emalje gør din nye maling overholde korrekt. Kedelig overfladen af emalje maling ved slibning det med et stykke af fine-grade sandpapir. Fjerne bare den overflade glans på de eksisterende lag af maling.

Ansøgning

Anvende en latex primer til malet vægge er en af de vigtigste faktorer i at opnå en holdbar frakke af maling, der giver fuld dækning. Ren off alle små partikler af støv, fnug og hår med et stykke af tackcloth. Anvende primeren til rede vægge med rulle og pensel. Lad primer pelsen tørre helt, før sprede den første frakke af semi-gloss latex over væggene. Anvende en anden frakke af farve, der skal sikre jævn farve og glans.

Forholdsregler

Undgå slibning eller vaskning en malet overflade, der fandtes før 1978. Maling anvendes før tid kan indeholde bly, en sikkerhedsrisiko, der kræver særlige fjernelse og malerarbejde metoder. Kontakt din lokale bygning afdeling eller Miljøstyrelsen kontor for at få retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger med hensyn til at fjerne eller maleri over blybaseret maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com