Kan jeg dække en læder køkken stol med stof?

February 23

Kan jeg dække en læder køkken stol med stof?

Mens læder er et praktisk valg for køkkenstole, da det er slidstærkt og ikke pletten let, vil ikke det passe ind i alle decors. Hvis dit køkken har en mere traditionel tema som rustik eller sommerhus, overveje igen dækker din læderstole med stof. Vælg tykt, stærkt materiale, der er holdbare. For de bedste resultater, fjerne den gamle læder først, især hvis det har rippet eller beskadiget, som den nye dækker ikke vil sidde jævnt på en beskadiget overflade.

At vælge stof

Det stof, som du vælger at re dække dine stole vil afhænge af den ende effekt, som du ønsker at opnå. En rustik eller land look, vælge en blomsterarter eller chintz stof, der er solidt nok til at stå op til at bære. For en moderne look, så prøv almindeligt stof i levende farver. Naturlige fibre som hør og bomuld ser attraktivt, men kan være svære at rengøre. Blandet fiber tekstiler såsom polyester/bomuld blandinger er generelt mere pletbestandigt og mere praktisk til køkken brug.

Udarbejdelsen stolen

For at få den bedste finish, når du igen dækker stolen, er det bedst at fjerne den gamle læder først. Anvende stoffet over læderet vil arbejde til en vis grad, men stoffet vil altid være tilbøjelige til at glide og krølning mod læder og vil ikke se så godt. Afhængigt af stolen, kunne de gamle læder knyttes af negle nedenunder sæde, hæfteklammer eller lim. Fjern negle med klo slutningen af en hammer og pris hæfteklammer ud med en flad skruetrækker. For lim, kan du nødt til at ty til at skære læderet væk med et håndværk kniv.

Dækker stolen

Hvis skum polstring er i god stand, kan du gå direkte til re dækker stolen. Hvis skummet skal udskiftes, fjerne enten den gamle pad for at bruge som skabelon eller lave en papir skabelon og har skummet skæres professionelt. Ellers skal du trykke på stoffet og spred det jævnt over stolen. Fold kanter under stolen, og søm eller hæftning på plads, holde det så stramt som muligt. Ujævnheder kan rettes med ekstra søm eller hæfteklammer.

Efterbehandling

Læderbetrukne stole er let at holde ren og pletter kan fjernes med en fugtig klud. Stofbetrukne stole er mindre modstandsdygtige. Tørre op pletter så hurtigt som muligt, og om nødvendigt bruge en plet fjernelse spray. For ekstra beskyttelse, især på lys-farvede tekstiler, behandle den færdige stol med beskyttende spray som Scotchgard stof og polstring Protector, som vil forhindre pletter fra siver ind i stoffet længe nok for en plet at være mopped.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com