Kan jeg flise min Garage gulv?

March 25

Der er mange grunde til at afslutte en garage. Nogle bilentusiaster forvandle deres garager til mini-showrooms til korrekt vise deres stolthed og glæde. Andre blot har brug for lidt mere plads for børnene at spille eller som en workshop for Hobbyer. Flere og flere garager bliver mennesket huler, komplet med fladskærms tv, køleskab og Hvilestole. Uanset hvad det ønskede resultat, men det største spørgsmål er ofte hvad de skal gøre med denne beskidte betongulv.

Sæt dine mål

Være ærlig med dig selv om de resultater, du ønsker at opnå. En komplet garage konvertering kræver isolering opgraderinger, skæring windows, muligvis yderligere drywall, og listen fortsætter. Selvfølgelig, hvis dette er en tilladte job, er sige for at konvertere et parcelhus garage til et gæstehus, dine første skridt at studere tillader det begrænsninger i dit område. Hvis du går gennem den tid og bekostning af en fuld konvertering, vil du sikkert gerne gøre det lige ved at bygge ud en undergulvet og tilføje en kvalitet keramiske fliser eller endda hårdttræ til din nye plads. Andre arbejdspladser er ikke så involveret, selv, især hvis det er en vedlagte garage, der blot fungerer som en lille ekstra familie plads.

Forskning

Alle fliser er ikke skabt lige. De spænder fra omkring en dollar per kvadratfod til langt over $10 for korrekt keramiske fliser. Afhængigt af dine behov, er skræl og stick sortens en mulighed for billigere, lettere at installere og ganske slående. Hvis du ikke walling i garageporten eller at forpligte sig til nogen alvorlig weatherizing opgraderinger, nogle snavs vil krybe ind, og skræl og stick fliser er så nemt at rengøre som den gamle beton blev.

Få arbejdet gjort

En anden fordel ved at bruge skræl og stick vinyl er nem installation. Nogle pleje der tages til at sikre, at betonen er ren, selv om, som du ikke ønsker den lim til at holde fast i skidt og snavs. Det vil komme op på dig hellere før end senere. Når du har givet alt en god krat, er jobbet så simpelt som at vælge et hjørne for at starte og gå til det. Arbejde fra hjørnet i begge retninger, og ikke bekymre dig så meget om hvor du ender. Fliserne er generelt en fods kvadrat, så når du når de andre grænser, du kan få heldige og få en perfekt pasform. Hvis ikke, er det tid til at bruge billig flise kutteren du tog op med din nye flise. Skub flisen ind i hullet og mærke det på top og bund (der kunne være en lille varians). Skære det og tjekke pasformen. Hvis du har brug for nogle finjustering, bruge tunge saks. Skræl, holde sig og videre ned på linjen. Resultatet er så dramatisk, i betragtning af den begrænsede penge og tid investeringer, at det er en god idé at gøre det før du går, selvom du har ingen umiddelbare planer for pladsen. Du kan parkere din bil på det og slange det ud, indtil du få motiveret til at oprette den mand cave du altid har drømt om.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com