Kan jeg græs frø & kalk min værftet på samme tid i efteråret?

January 21

Kalk er anvendt til græsplæner før såning ændre sure jord. De fleste græs typer foretrækker at vokse i en jord pH interval mellem 6,0 til 7,0, ifølge oceanograf hjemmeside. Voksende græs uden for dette interval resultater i usunde græs, nøgne områder og ukrudt vækst. Det bedste tidspunkt at anvende kalk og frø i efteråret afhænger stærkt af græs type din er forsøger at vokse.

Sæsoner

Der er to forskellige typer af græs: cool sæson og varme sæson. Cool sæson græs typer som rug græs, fescues og bluegrasses er normalt sået i efteråret, fordi de kan tåle kølige temperaturer. Varm-sæson græs typer såsom Bermuda, St. Augustine, zoysia, tusindben og Bahia er normalt sået i foråret fordi disse græs typer trives i Jordens temperaturer mellem 65 til 75 grader Fahrenheit, ifølge Virginia Cooperative udvidelses hjemmeside. Gartnere undgå plantning varm-sæson græs typer i efteråret, fordi der ikke er tid nok til græsset til at modne til at overleve kolde temperaturer.

Jordens pH-værdi

Kalk som du anvender på din græsplæne afhænger af jordens pH. Hvis din jord pH falder mellem 6,0 til 7,0, behøver du ikke at anvende kalk på tidspunktet for såning. Også, basisk jord eller jord pH forskellige ovenfor 7.0 bør ikke være kalkede. For at rette basisk jordbund, skal gartnere anvende elementært svovl. For at kontrollere din jord pH, grave en 4 - til 6-inch hul i gården. Følg anvisningerne på jord pH test.

Kalkning græsplæner

Gartnere kan anvende kalk og frø på samme tid i efteråret at plante cool-sæson græs typer. Afhængigt af dine nuværende pH sortiment, kan du muligvis ikke anvende alle kalk du nødt til at ændre intervallet for at korrigere vifte. For eksempel bør jord, der har en pH-værdi på 4,9 og nedenfor kalkede fire gange om året med 50 pounds af kalk pr. 1.000 kvadratfod, ifølge Cornell Universitys hjemmeside. Gartnere kan have til at vente med at plante deres græs indtil deres jord pH er inden for det korrekte område. Jord har en rækkevidde mellem 5.6 til 6.0 kan være kalkede med 50 pounds af kalk pr. 1.000 kvadratfod på tidspunktet for såning.

Såning græsfrø

Arbejde din kalk i de første 4 inches af jord. Også, bruge en igangsætter gødning høj i fosfor på tidspunktet for såning. Du kan bruge en igangsætter gødning med en NPK mængden af 5-10-5 med en sats på 20 pounds per 1000 kvadratfod, som foreslået af University of California, Davis, hjemmeside. Bland den kalkede jord og gødning. Distribuere din græsfrø over græsplænen. Vand plæneområdet og holde græsfrø fugtig til at hjælpe det spire. Retest jord pH i de tre måneder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com