Kan jeg Have forsænket belysning med Drop lofter?

December 16

Forsænket belysning er en af de mest almindelige typer af belysning installeret i remodeling projekter. De er ofte brugt i kælderen færdigbehandling projekter og andre steder hvor lofter tendens til at være lav og rummet er en præmie. Hvis du installerer forsænket lys i et drop loft, er der faktorer og overvejelser du skal være opmærksom på, før du hopper med begge fødder.

IC vs ikke IC

Nogle forsænket lys er normeret til kontakt med isolering; andre er ikke. Look for IC eller ikke IC rating på boksen og lyset. IC står for isolering kontakt. En IC-rated armaturet vil slukke, hvis det overophedes, og det gælder også ved hjælp af en pære med for høj en watt for armaturet. Din forsænket lys skal være IC rangerede hvis du agter at isolere ovenfor faldt loftet. Brug af IC-rated inventar er ikke begrænset til installationer hvor isolering kan kontakte armaturet. Nogle Fællesskabet bygningsreglementer kræver alle lamper har IC rating om kontakt med isolering eller ej.

Ledninger overvejelser

De eksterne tilfælde af IC rangerede forsænket lamper kan nå 90 grader Celsius og ikke-IC rangerede kan få endnu varmere. Ledninger der kan eventuelt komme i kontakt med eller tæt på den metal sagen af armaturet skal være normeret til 90 grader Celsius. Elektriske koder i de fleste samfund kræver ledninger lys til en central samledåsen inden for 6 fod af armaturet med metal klædte beklædt kabel. Flere forgreningsdåser kan kablet sammen og forbindes derefter til lyskontakten. Metal pletterede kablerne bør ikke hæftet eller naglet til hus framing så loftspaneler kan fjernes.

Armaturet Installation

Forsænket belysning installeret i drop lofter tillægger loft gitter stykker. Huller skåret i loftspaneler tillade armaturet til justeres, så armaturet kan er flugter med den udsatte ansigt af panelet loft. Løsne justering skruer og trække dåsen er den sædvanlige metode. Skruer er strammet igen efter justering. Hvert lys bør have en trim stykke installeret. De mest almindelige typer er også den billigste. De består af en rund baffel, der dækker forskellen mellem loft panel og det forsænkede lampen.

Drop loft installationer

Begrænset plads findes over loftspaneler, og nogle forsænkede armaturer bare passer ikke præcis hvor du ønsker dem. Sikre du har plads nok mellem panelerne loft og gulv over for de kampe, du køber. Før du bruger forsænket lys, undersøge området installation. Steder hvor ovnen kanaler, rør og ledninger kanal er til stede kan forhindre dig i at installere en forsænket lys i placeringen, og lys kan være nødvendigt at blive flyttet. Forsænket lys tilføje vægt til loftsskelettet. Gitter stykker omkring hvert lys kan har brug for ekstra støtte ledninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com