Kan jeg holde en skildpadde i en foret Dam?

May 18

Kan jeg holde en skildpadde i en foret Dam?

Foret havedamme er let at opbygge og gøre attraktive vand funktioner for hjem landskaber. Havedamme tiltrække en bred vifte af dyreliv, herunder mange arter af skildpadder. Mens de fleste arter af vandlevende skildpadder er for lille til at forårsage skade til foret damme, store snapping skildpadder kan nemt punktere Dam liners og er sommetider farligt at fjerne fra foret damme.

Beskrivelse

Chelydra serpentina, eller den voksen skildpadde, er en af de største arter af skildpadder i Nordamerika. Snapper skildpadder vokse op til 18 inches lang og vejer mere end 35 pounds. Skildpadder har en køl er almindeligvis mørkt grøn, brun eller sort. Sund skildpadder bor mere end 30 år. Fastgørelse skildpadder er en akvatiske arter, som burrows ind i bærematerialet af langsomme vandområder såsom søer, damme og vandløb. Skildpadder sidde med munden åben, venter på bytte forbi.

Skader

Fastgørelse skildpadder har skarpe, stærke kløer, der nemt punkterer Dam liners, hurtigt afløb en dam. Derudover fastgørelse skildpadder spiser dam fisk og er aggressiv dyr, der forsøger at spise noget, herunder små kæledyr. Fastgørelse skildpadder har stærke kæber, der er i stand til at forvolde alvorlig skade for mennesker, hvis de ikke håndteres forsigtigt.

Forebyggelse

Hold størrelsen på den foret Dam små at forhindre fastgørelse skildpadder fra optræder og forårsager skade. Snapper skildpadder har brug for masser af plads til at trives i naturen og ofte ikke indtaster damme for små til at støtte dem. Undgå at placere lag barkflis eller løs jord omkring dammen. Fastgørelse skildpadder foretrækker at leve i akvatiske miljøer i nærheden af løs jord, der gør det nemt for dem at lægge æg. Sted en wire mesh hegn omkring grænsen af den foret Dam at holde store skildpadder.

Fjernelse

Hvis fastgørelse skildpadder finder vej til dammen, hurtigt fjerne skildpadder for at undgå skader på dammen liner. I små damme, skal du bruge lange pæle til at skubbe skildpadden ud og fælde det i en stor skraldespand at transportere det til en anden placering væk fra dammen. I større havedamme, oprette skildpadde fælder og håber, at skildpadden tager agn før skadelige Dam liner.

At holde andre skildpadder

Andre skildpadde arter at finde deres vej ind i en foret havebassinet er sikkert at holde under de fleste forhold. Nogle skildpadder spiser Dam planter, fisk og frøer, men i små tal er generelt ikke gener skadedyr. Placer store, flydende logfiler i dammen, som skildpadder er i stand til at dase. Også sikre, at der er et tyndt lag af substrat langs bunden af dammen for skildpadder til at grave sig ned i fra tid til anden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com