Kan jeg installere cedertræ i badeværelset?

January 14

Kan jeg installere cedertræ i badeværelset?

Cedertræ er en acceptabel form af træ til brug i badeværelse programmer, forudsat at du gør det ordentligt. Nogle mennesker kan have bekymringer om den bløde cedertræ absorberende for meget fugt fra badeværelset og rådner op, men det er muligt at bruge cedertræ i dit badeværelse uden negative virkninger.

Bruger

Cedar egner sig godt til forskellige badeværelse anvendelser. Hvordan du installerer cedertræ er afhængig af din personlige stil og det udseende, du ønsker at opnå i rummet. Indstillingerne omfatter cedar-paneled vægge, en cedar counter og endda cedar vægge i dit badekar. Ved hjælp af cedertræ i dit hjem er især ideel i rustik udsmykning stilarter, men det ville ikke være egnet til en ultra-moderne badeværelse.

Hardware

Den hardware, du bruger til at installere cedertræ i et badeværelse er af afgørende betydning. Uanset om du vælger at bruge skruer eller søm for at holde cedar stykker på plads, sikre, at de er rustfrit stål. Rustfrit stål skruer og søm vil ikke reagere med cedertræ. Andre former for hardware vil til sidst slå cedar omkring dem sorte, hvilket fører til flere grimme pletter i dit badeværelse.

Forsegling

På grund af den betydelige mængde af fugt i badeværelset er det vigtigt at forsegle den cedar, du bruger. Ligesom det er ønskeligt at forsegle cedar du bruger på et dæk til at beskytte træet mod elementerne, du bør også gøre det indendørs. Træ levering butikker sælger et utal af fugemasser egnet til cedar. Vælg en vandbaseret fugemasse, der er klar til at tillade den rødlige farve af cedertræ til at vise gennem.

Ansøgning

Når du anvender fugemasse til cedar, er det almindeligt for fugemasse til at boble og oprette en ru overflade. Som et resultat, Påfør tre lag fugemasse til cedertræ og sand efter den første og anden frakker er tør. Anvende den første frakke af fugemasse med en pensel, tillader det at fuldt tør og let sand cedar glat med 240-sandkorn sandpapir. Du kan bruge enten en tilfældig-bane sander eller gøre arbejdet i hånden. Gentag processen endnu en gang, og tilføje en tredje og sidste lag, som ikke længere vil oprette bobler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com