Kan jeg installere en separat jorden Rod i min Garage?

June 20

Kan jeg installere en separat jorden Rod i min Garage?

Grundstødning stænger er designet til at give en sikker vej til elektricitet, når der er en stigning i den elektriske strøm i et elektrisk system. En typisk grundstødning rod er en lang stålstang, der er begravet i jorden. Grundstødning stangen udledninger sikkert elektriske overspændinger i jorden fra din vigtigste elektriske panel. Dette rod er forbundet til din elektriske panel med jordforbindelse stålwire.

Specifikationer

Garager med deres egen grundstødning stænger bruge en ledende stang eller rør, der er mindst 8 fod i længden til at give en sikker vej for overskydende strøm. Den nationale elektriske kode kræver du at drive grundstødning stænger dybt ned i jorden på en vinkel på mindst 45 grader fra lige op og ned. Disse stænger er typisk lavet af stål med en skærpet ende, således at du kan køre dem ned i jorden med en mindre indsats.

Alternativer

Underjordiske metal VVS i nærheden af garagen, der er mindst 8 fod lang er en omkostningseffektiv alternativ til at installere en ny jorden rod. Jordledningen fra din elektriske boks er opstille til rør og svejset på plads eller fastgjort på ydersiden af røret ved hjælp af et korrosionsbestandigt stik. I ekstremt stenede værfter køre er en 8-fods stålstang i jorden en vanskelig opgave. Hvis din værftet er meget stenet kan du bruge et gitter af kobber ledninger eller rør begravet under jorden i stedet for en grundstødning stang. Øge størrelse og dybde af dette gitter vil forbedre sin evne til at beskytte de elektriske enheder i din garage.

Jorden ledninger

De fleste grundstødning ledninger er lavet af kobber og er svejset til jordforbindelse stang eller fastgjort ved hjælp af en klemme. Den passende størrelse af den kobbertråd bruges til at forbinde din jordforbindelse rod og det elektriske panel til din garage er baseret på belastningen af kredsløb det beskytter. Et kredsløb, der er beskyttet med en 30-amp circuit breaker ville kun kræve en 10-gauge jordledningen for kobber, mens en 400-amp kredsløb ville kræve en større 3-gauge wire. Hvis du bruger udstyr i din garage, der er følsomme over for ændringer i spænding, kan du øge størrelsen på din jordforbindelse wire at begrænse ændringer i spændingen til din garage.

Overvejelser

Hvis din garage er knyttet til dit hjem, er det som regel mere omkostningseffektivt at bruge grundstødning system bygget til dit hjem. I hjem med fritliggende garager er det ofte billigere at installere en separat grundstødning stang til garagen snarere end installere en jordledning mellem garagen og jorden til dit hjem. I de fleste tilfælde, et særskilt grundstødning stang er kun påkrævet, hvis den effekt der leveres til din garage ikke er direkte har forbindelse til dit hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com