Kan jeg installere laminat gulve Over Vinyl i en kælder?

August 27

Kan jeg installere laminat gulve Over Vinyl i en kælder?

Tilføje et gulv er afgørende for efterbehandling kælderen i dit hjem som beboelsesrum. De fleste gulve er egnet, så længe kælderen tilbyder en lignende miljø til ovenpå i dit hjem. Hvis vinyl er allerede installeret i en kælder, kan du installere laminatgulve direkte over det, selv om det ikke er den bedste løsning.

Installerer laminat Over Vinyl

Før du installerer laminat over vinyl, bør du tjekke levelness vinyl gulv med en tømrer niveau. Hvis gulvet har dips eller skråninger, ikke sætte laminat over det uden første udjævning af områder. Det meste af tiden, at udfylde dips skal du fjerne vinyl fra disse områder for at få adgang til de dypper undergulvet, derefter udfylde de dyppe eller skrånende områder med nivellering sammensatte.

Problemer med direkte Installation

Det største problem med installation laminatgulve direkte over vinyl på en kælderetage er fugt, der en kælderetage tendens til at holde. Denne fugt kan forårsage laminat gulve til at udvide sig og trække flere gange, eventuelt fører til brud på gulv planker. Hvis vinyl gulvbelægning forbliver sikkert fastgjort til gulvet, limen har holdt op, har der normalt angiver ordet ingen umiddelbar fugt problemer.

En bedre løsning

Et bedre alternativ til installation laminatgulve direkte over vinyl i en kælder er ved at opbygge et nyt strukturelle gulv af træ over den oprindelige kælderetage. Dette tillader dig at skabe afstand mellem den oprindelige kælderetage og laminatgulve i tilfælde af fugt problemer. Oprette denne gulvets overflade ved at lægge 3-tommer-tykke brædder på tværs af gulvet hver 12 til 16 inches, installere krydsfiner på toppen, derefter om laminat over krydsfiner.

Installation af gulvet

Uanset hvilken type gulv Laminat Gulvbelægning covers--om vinyl eller træ--du kan installere laminat med den samme generelle procedure. Plankerne er lagt ud i rækkerne, der opretter forbindelse til en anden bruger snap og lås eller tunge og groove inventar på kanterne af plankerne. Laminatgulve generelt tillægger ikke undergulvet, selv om, så de kræver ingen hardware eller klæbemiddel. I stedet, de bare sidde på gulvet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com