Kan jeg installere tungen & Groove gulve Over trykimprægneret?

April 28

Trægulve kommer i et format kaldet tungen-og-groove der tillader dig at passe ene ende ind i det tilstødende stykke sikkert. Denne type af Gulvbelægning kan placeres korrekt over trykimprægneret undergulve hvis den rigtige teknik bruges til at forsikre en plan overflade og ved følgende forholdsregler for at forhindre eventuelle giftige kemikalier flygter fra imprægneret træ.

Hvad er Pressure-Treated træ?

Trykimprægneret træ er blevet tilført med kemikalier for at gøre det mere modstandsdygtigt over for forringelse og insekt angreb og er generelt bruges udendørs på dæk og andre programmer, der har brug for modstand mod vejret, fugt eller forfald (Se Reference 1). Det kommer i tømmer, brædder, indlæg og krydsfiner. Træfiberplader, en form for trykimprægneret træ, er lavet af genanvendt træ eller træ affald og normalt er blevet behandlet med en form for formaldehyd, der kan være potentielt farlige for mennesker (Se Reference 2). Lave niveauer af formaldehyd kan forårsage irritation øje og næse og højere niveauer kan være dødelig (Se Reference 2).

Et par selskaber gøre ikke-formaldehyd Træfiberplader og dette ville være et klogt valg for bruger som en undergulvet inde i et hus eller en bygning da mange af de trykimprægneret træ materialer ikke var designet til at bruges indendørs og kan forårsage en potentiel sundhedsproblem (Se Reference 2).

Prep undergulvet

Tunge og groove Gulvbelægning kan placeres over trykimprægneret eller spånplader, men først du skal forsikre spånplader er niveau. Gøre ordentlig reparationsarbejde på undergulvet ved første gå rundt i lokalet til at lytte til ethvert gulv knirker. Enhver løs søm i undergulve vil forårsage knirker og de skal fjernes og erstattes med drywall skruer sikrede i gulvet bjælker. Enhver beskadiget undergulvet bør udskiftet eller repareret med pletter af subflooring. Hvis der er en 1/8 tomme eller flere forskel i levelness af gulvet i nogen områder, Afslibning lidt kan hjælpe, især på sømmene af undergulvet boards hvor det har tendens til at bøje lejlighedsvis (Se Reference 3).

Thenaturalhandyman.com antyder, iført en maske og øjet beskyttelse, hvis du kender eller har mistanke om, at undergulvet er kemisk behandlet med formaldehyd eller andre kemikalier. Hvis det er muligt, gøre din nedskæringer at fjerne indånde savsmuld (Se Reference 1).

Bedste undergulv

Selvom du kan teknisk set få gode resultater fra æglæggende tunge og groove gulve over bare trykimprægneret træ, din bedste teknik er at anvende en 3/16-inch tyk lauan materiale over trykimprægneret træ, derefter anvende din tunge og groove gulvbelægning. Dette ville sætte mere afstand fra de trykimprægneret træ og boligejer og mindre potentiale for indånding nogen usunde kemikalier. Lauan er en type af krydsfiner lavet af mange lag af tynde træ limet sammen og gør en dejlig robust, glat underlag til de fleste gulve og især for tunge og groove gulvbelægning.

Placer lauan i den modsatte retning af spånplader, hvis du bruger dem, da det vil give tilføjet styrke og forhindre skruer fra dukker op i alle de samme steder. Anvende lauan med underlag lim og derefter søm eller skrue den for at sikre det før du starter din tunge og groove gulvbelægning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com