Kan jeg jute mit loft?

April 2

Kan jeg jute mit loft?

Tilføje stof til loftet kan give et værelse en færdigt look. Jute, et relativt billigt materiale, vil give dit loft tekstur, og det er også let at tilpasse. Jute er ikke bedst for hver udsmykning situation, men hvor det, anvende det korrekt vil garantere at din færdige produkt tilføjer tegn til et værelse.

Identifikation

Jute, også kaldet hessiske klud, kommer fra huden af jute plante. Det er en vævet stof, men ofte ganske scratchy, så er brugt mere til dekoration og mindre for tøj. I den groveste form, er det normalt kendt som jute, selvom når fremstillet til at være tynd, det er ofte benævnt jute. I denne form, kan det bruges til tæpper og tasker. Enten formular kan bruges som et loft der dækker.

Fordele

Jute er ofte bruges til at dekorere, så at finde materiale til at dække dit loft ikke bør være et problem. Ofte, dekoratører skæres i firkanter og ramme det med noget materiale, før du anvender det til loftet. Dette kan skabe et windowed kig på loftet eller loftet ser ud som om det hænger lavere end det faktisk gør. Jute er også et populært valg for tapet. Producenter af jute hævder, at den er miljøvenlig, da den er lavet af naturlige fibre. Nogle kunstnere bruger jute istedet for lærred, så du kan også dekorere jute med maling til at give rummet et personligt præg. Jute giver også et loft en tekstureret udseende.

Ulemper

Selvom det er et groft materiale, vil jute ikke være effektiv som lydisolering på dit loft. Fordi det er porøse, vil lydbølger stadig gå igennem den. Det kan dog tage væk nogle af et værelses echo og give det et mere akustisk behagelig føler. Hvis du har brug for faktiske Lydisolering, bør du gøre det separat, og se på jute som mere af en dekoration eller efterbehandling til lydisolering projektet i et værelse.

Anvende jute

Anvende jute i firkanter eller strimler. Kun bruge saks til at skære jute, selvom du bruger en barberkniv kan være fristende i første omgang. Det kunne snag af jute og gøre nogle af dem ubrugelige. Bruge cellulose pasta til at anvende jute, men give pastaen et par minutter til at suge ind i fibrene, før du placerer jute på loftet. Fordi jute er lavet af plantefibre, er det yderst brandfarlig. Holde det væk fra Loftlamper. Du kan også søge efter en jute materiale, der er blevet behandlet med en brandhæmmende kemikalier. Spredt ud i jute ved at udglatte det let, fra midten ud. Ikke strække fibrene. Hvis du skal rense jute loft, skal du bruge en fjerkost eller light klud og undgå barske kemiske rengøringsmidler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com