Kan jeg kombinere hvide & brune fliser?

April 3

Kan jeg kombinere hvide & brune fliser?

Brune og hvide fliser gør en fantastisk kombination uanset hvordan eller hvor du lægge dem. Du kan vælge en række forskellige mønstre, som skakternet, diamant, Harlekin, striber og zigzag. Ved hjælp af brune-og-hvid-mønstrede fliser til skiftevis med din plain hvid og brune fliser kan tilføje flere design indvirkning på dit space. Disse fliser farver og mønstre fungerer godt i foyer, køkken, udestue, badeværelser og stærkt trafikerede områder af en stor stue.

Hvordan fliserne lå

Flise layout mønstre er så talrige som din fantasi og din eller din entreprenør færdigheder. Ved hjælp af forskellige størrelse fliser i et værelse, tilføje du visuel effekt. For eksempel, laae 10 eller 12-tommers brune fliser og hvide fliser på gulvet i din ønskede mønster, suppleant med mønstrede fliser, og derefter fliser vægge under skabene og bag vasken med mindre fliser i en komplementær mønster.

Flisebelagt Foyers

Af flisebelægning foyeren, tilføje du ikke kun skelnen, men også praktisk til dit hjem. En flise ind i dit hjem siger "Se der er kommet." Brune og hvide fliser, med mørke, rige træ udnævnelser og accenter af farve, gør en varm, indbydende første indtryk af dit traditionelle, overgangsbestemmelser eller moderne hjem. Endnu mere imponerende, oprette en brun og hvid mosaik område "tæppe" med fliser til at hilse på dine gæster.

Brun og hvid for et varmt køkken

Køkkenet har altid været kendt som hjertet i hjemmet, og brune og hvide fliser vil comfy det op et hak. Par brune og hvide gulve med hvid eller rige mørke brune kabinetter, og male alle side vægge med en rig kaffe eller Mokka farve. Tilsæt tomat røde accenter for rigtige hot drama eller køle ned med royal blå tilbehør. Hvis du har en havestue eller hearth værelse off køkkenet, bære de samme designelementer i hele.

Brun og hvid Drama i badeværelset

For drama og sindsro i badeværelset, flise i brun og hvid. Uberørte hvide Badeværelse Kampprogram baggrund en overvejende brune fliser er bare perfekt. Inden for en standalone glas eller Plexiglas-lukket bruseniche, vægge med 6 - 10 tommers brune fliser accent med hvide-og brune-mønstrede dem er simpelthen fantastisk. I den samme badeværelse, skal du bruge mindre størrelse fliser til bad eller spa surround.

Bære kombinationen i hele plantegningen Open-Layout

Give farve og design kontinuitet i hele de åbne områder--køkken, spise- og opholdsområder til at fremme sin rummelighed og funktionalitet. Da disse områder modtage mest trafik og har brug for slidstærkt gulv, vælge brun eller hvid for din dominerende farve og den anden til at afgrænse områder. For eksempel oprette en sti fra ét område til et andet eller flise "tæpper" for hver plads. I opholdsstuen, bruge en gorgeous område tæppe eller installere tæpper inden for kanten af den flisebelagte område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com