Kan jeg konvertere en elektrisk kogeplade fra 220 til 110?

September 20

Kan jeg konvertere en elektrisk kogeplade fra 220 til 110?

Hvis det er tid til at udskifte din gamle elektrisk kogeplade med en nyere model, kunne mulighed for at prøve en gas enhed krydse dit sind. Før du foretager skiftet, Husk på at du bliver nødt til at konvertere det elektriske kredsløb og stik i dit køkken fra 220 volt til 110 volt for den nye kogeplade til at arbejde.

Elektrisk kogeplade

Elektrisk cooktops bruger enten coil elementer eller strålende bånd installeret under keramisk glas til varme mad. Disse to varianter tilbyde de samme energieffektivitet priser; den glatte overflade af en glasplade sortiment er den nemmeste af de to til at rense. Den standard størrelse for en elektrisk kogeplade er enten 30 eller 36 inches i bredden. Kogepladen kræver en 220 volts kredsløb til at køre, som er større end den sædvanlige spænding for husstanden kredsløb.

Gas konvertering

Gas cooktops bruger mindre energi end elektriske modeller og affald lidt energi. De kommer i de samme standard størrelser som mest elektriske cooktops og grønnere valg. Hvis du allerede har gas linjer kører til dit hjem forsyning varme eller varmt vand, end du kan også have en linje kører til dit køkken til at levere komfuret. Gas cooktops kan ikke køre på en 220 volts kredsløb. I stedet, de har brug for en 110-volt kredsløb for deres elektroniske piloter. For at konvertere til en gas kogeplade, skal du også ændre de elektriske kredsløb, der leverer den.

Risici

En 220 volts kredsløb anses høj spænding. Fordi kredsløb af forskellige belastninger kræver breakers forskellige ampere at være op til kode, skulle du prøve at konvertere 220V stik til en standard 110V på din egen. Risikoen for skade og for at overtræde kode er for høj. I stedet hyre en autoriseret elektriker til at konvertere linjen og stikket. Du bør også hyre en autoriseret blikkenslager til at evaluere din gasledninger og foretage de nødvendige ændringer, før brændeovnen er installeret.

Overvejelser

Du kan ikke køre en elektrisk kogeplade på en 110V kredsløb; ændringen bør kun foretages til at støtte en ny gas kogeplade. Mens gas cooktops er mere effektiv end elektriske modeller, vil ikke konvertere din gøre en enorm indflydelse på dine energiomkostninger. Brændeovne bruger ikke nok energi til at gøre en stor forskel måned-til-måned. Gas cooktops er ikke så nemt at rengøre som elektriske; de kan forurene dit hjem med farlige gasser som kulilte eller nitrogendioxid. Tage disse ulemper i betragtning før du forsøger at konvertere din kogeplade og foretage ændringer til dit hjem elektriske system.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com