Kan jeg konvertere min vaskemaskine til en gren til 4 stik?

July 20

Når du installerer din vaskemaskine, kan du mærke en mærkelige fire-prong stikkontakt på væggen bag vaskemaskinen. Dette outlet er faktisk en appliance outlet, beregnet til at levere strøm til tørretumbleren. I nogle tilfælde kan kan dette outlet være mere bekvemt at forbinde vaskemaskinen til end en standard stikkontakt. Det er desværre ikke muligt at forbinde vaskemaskinen til dette outlet.

Sikkerhedsforanstaltninger

Før du udfører eventuelle reparationer eller ændringer til ethvert apparat, herunder en vaskemaskine eller tørretumbler, er det bydende nødvendigt, at du afbryder strømkilde til apparatet. Dette opnås ved at slukke den apparat breaker i dit hjems vigtigste breaker panel, eller ved at frakoble apparatet ud af stikkontakten.

Standard afsætningsmuligheder

Ledningen på din vaskemaskine har en tre-gren ledning, som stik i en standard 120-volt, 15-amp stikkontakt. Hver gren på denne ledning har et bestemt formål og giver mulighed for din vaskemaskine kan fungere sikkert og korrekt. Den venstre gren er den neutrale linie, den rigtige gren er varm linje og den nederste gren er jorden.

Apparatet forretninger

Apparatet forretninger har tre eller fire stikben, og give en 240-volt, 30-amp strømforsyning, som er nødvendige til magten varmelegemet i elektriske tørretumblere og elektriske intervaller. Power ledninger installeret på disse apparater har to hot stikben, hver især leverer en 120-volt strømforsyning til apparatet.

Vaskemaskine strømforbrug

Vaskemaskiner kræver en 120-volt-forbindelse, og kan ikke konverteres til at bruge en fire-ben netledning. Brug af en fire-ben netledning fordobler belastningen placeret på vaskemaskine, hvilket fører til øjeblikkelig skader på maskinen og kan endda forårsage brand.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com