Kan jeg lade Ahornblade under cedertræ barkflis i min blomsterbed?

July 5

Kan jeg lade Ahornblade under cedertræ barkflis i min blomsterbed?

Når bladene falde på din plæne, kan de være en kilde til stor irritation eller en stor fordel for jorden og på planter, der vokser i jorden. Ahornblade er ingen undtagelse. Som Ahornblade nedbrydes, tilføjer de næringsstoffer til jorden nedenfor, giver planter med en ernæringsmæssig saltvandsindsprøjtning. Ahornblade kan også bruges sammen med andre dækningsmateriale, såsom cedertræ.

Maple Leaf egenskaber

Ahorn træer skabe en overflod af værftet kuld, men bladene også skabe en overflod af næringsstoffer. Ifølge Ohio State University har sukker Ahornblade ca 1,8 procent calcium og næsten 1 procent kalium i deres makeup. Når tilbage til at nedbryde dette calcium og kalium, sammen med nogle fosfor og kvælstof, føjes til jorden som næringsstoffer. Undersøgelser har også vist fordelene ved ahorn blade i at forhindre væksten af ukrudt.

Hvorfor dobbelt barkflis?

Selvom Ahornblade kan tjene som barkflis på deres egen, kan bladene ikke give et lag af muld tyk nok til at låse fugten i jorden. Anvende cedar træ barkflis over Ahornblade tillader Ahornblade for at nedbrydes naturligt samtidig med, at fordelene ved træ barkflis, som i løbet af forår og sommer sæson bruges primært til at blokere solen fra at stjæle fugt fra jorden.

Eventuelle problemer

Selvom Ahornblade vil til sidst nedbrydes uanset hvordan de er tilbage på jorden, kan hele Ahornblade forårsage problemer i et blomsterbed. Ahornblade kan holde i for meget fugt, hvilket kan føre til vækst af mug eller svamp. Problemet er endnu mere sandsynligt hvis cedertræ barkflis bruges over Ahornblade, forhindrer, at bladene tørrer ud.

At forebygge problemer

Den enkleste metode til at forhindre eventuelle problemer forårsaget af Ahornblade er til muld blade før plantning af blomster i dit blomsterbed og æglæggende cedertræ barkflis over bladene. Hvis bladene er mulched før blomsterne er plantet, kan du muld ved hjælp af en Rotorklipper, som koteletter blade i små stykker, der vil tørre ud og nedbrydes hurtigere end hele blade. Hvis du allerede har plantet blomster, skal du fjerne Ahornblade manuelt eller med en lille rake og hugge op blade før returnere dem til blomsterbedet og tilføje cedertræ barkflis.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com