Kan jeg lægge Hardie bord Over beton?

June 4

Hardie board, produceret af James Hardie Industries Ltd., der bruges til en række forskellige applikationer, baseret på produktet. Der er HardiePanel til brug som fodpaneler materiale, Hardieplank sidespor projekter og et par forskellige typer af Hardiebacker bestyrelse--en 1/4-inch og de mere tunge Hardiebacker 500 version.

Hardie bestyrelsen

Hardie bord er faktisk en slags cement fiber bord. Dette er en form for holdbar konstruktion bestyrelse, der er fremstillet af core materialer dækket med et lag af cement mørtel. Mange bestyrelser bruge glasfiber mesh eller et lignende materiale til kernen, men Hardie bestyrelsen materialer brug ikke nogen form for glas mesh. Det er robust, meget vandafvisende, og har varme-resistente egenskaber. Men det er designet til at blive installeret over krydsfiner, ikke konkrete.

Problemer

Det kan være svært at finde en god undergulvet materiale til at lægge over beton. Hardie bestyrelsen har sine fordele, men cement fiber bestyrelser kan ikke let danne stærke selvklæbende bånd med beton. Fugten kan også være et problem, da den porøse betongulv kan tillade fugt at passere, fældefangst det under bestyrelsens Hardie og skaber langsigtede problemer.

Andre Hardie materialer

Der er en række andre Hardie byggematerialer, men skifter til et andet problem vil ikke løse dit konkrete problem. Hverken 1/4 tommer eller Hardiebacker 500 er designet til brug på beton. De andre produkter er ikke designet til at være undergulve overhovedet. Hardiewrap kan hjælpe forsegle den ydre mure af en kælder til at administrere fugtproblemer, men du bliver nødt til at finde en ny løsning til din konkrete forberedelse.

Alternativer

Hvis du har et konkret nivellering spørgsmål, kan du bruge en epoxy nivellering sammensatte udfylde fordybninger i overfladen for at forberede gulvbelægning. Kigge efter en gulvbelægning, kan du installere direkte over beton, som visse typer af vinyl eller forarbejdet træ. Du kan muligvis også finde en flydende undergulvet designet til at blive brugt over betonoverflader.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com