Kan jeg lægge min nye køleskab på sin Side til Transport?

June 30

Kan jeg lægge min nye køleskab på sin Side til Transport?

Køb et nyt køleskab kan være meget spændende, men regne ud, hvordan at få det nye køleskab hjem Hvis du ikke bruger en professionel leveringsservice kan være en helt anden sag. Der er rigtige måder at bevæge sig et nyt køleskab for ikke at skade nogen af de interne komponenter, herunder transport af køleskabet uden hvile enheden på sin side, som kan forårsage skader på de kølende linjer.

Reoler

Inden du flytter køleskabet, dørene op og kontrollere, at dørene er sikret på plads. De fleste nye køleskabe har hylderne tapede i holdning eller blot stablet og sikret inde i enheden at blive fjernet og anbragt i senere. Lad ikke nogen hylder løs, fordi de kunne glide, knæk eller crash sammen.

Ice Maker og døre

Åbne fryseren døren og sørg for, at ice cube maker er sikret lukkes og slukkes. Sikre is bin eller fjerne isterning bakkerne, så intet vil glide og blive beskadiget når køleskabet er aktiveret på sin side. Tape eller sikre dørene lukket med en bevægende strop eller malere tape, ikke vil mærke eller fratage ydre af køleskabet.

Vippe køleskabet

Den bedste måde at flytte køleskabet er at bruge en bevægende dolly, der hælder køleskabet lidt men ikke hvile køleskab på sin side. Der er olie i køleskab kompressor, der kunne sive ud afkøling linjerne når tippet over. Denne olie kan ikke løbe tilbage ud af de afkøling linjer, forhindrer korrekt funktion når køleskabet er tilsluttet.

Flytte køleskabet

Finde linjerne køling og decharge, der er forbundet til køleskab kompressoren og hold disse linjer i øjnene når køleskabet er i transport. Prop køleskabet med en boks under toppen af enheden, så at apparatet ikke lyver flad. Når du installerer køleskab på den endelige destination, indstille køleskabet oprejst men ikke sætte det. Vente timer på at tillade enhver olie, der måske har angivet linjerne for at flyde tilbage ud og ind i kompressoren, før du tilslutter magt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com