Kan jeg lægge nyt græs oven på den forhenværende sig?

May 23

Hvis din plæne er i god stand men lidt tynd i steder, eller hvis du ønsker at plante cool sæson græs til at tage over når den varme sæson turf går hvilende, plante nye græs på toppen af gamle. Dette er en fælles praksis og er kendt som "overseeding." Hvis din nuværende græsplæne er i dårlig stand, er det en god idé at finde ud af hvorfor. Afhjælpe sygdomme og skadedyr problemer før overseeding den gamle græsplæne. Mid til sensommeren er den ideelle sæson til overseed på plænen.

Forberedelse

De nye frø nødt til at gribe fat i og klippes plænen hjælper med at løsne det for dem noget. Indstille plæneklipperen til den laveste indstilling, så at det skærer græsset så lavt som muligt. Hvis plænen har mere end en 1-tommer lag af thatch, dethatch det. Dethatchers kan lejes fra store hjem forbedring butikker eller udlejningsselskaber. Brug en rake til at rydde op udklip efterladt fra klipning og den overskydende thatch bragt til overfladen under dethatching. Gå over græsplænen og fyld lave steder med muld, så overfladen er niveau. Endelig, lufte græsplænen med en core perlator. Disse er også tilgængelige til leje.

Plantning

Bestemme antallet af frø, der kræves for størrelsen af din plæne. De fleste Frøpakningerne har et sats diagram på bagsiden. Kalibrer din frø sprederen med passende hastighed og gang på tværs af plænen, sprede frø, som du går. Spred to gange beløbet af anbefalede frø på bare pletter. Brug en rive til at blande frøene ind i toppen af den eksisterende græstørv og jord under. En græsplæne roller fungerer så godt.

Vand og befrugte

Spredt starter gødning over området seedede efter den sats, der er foreslået for overseeding, der er anført på etiketten. Hvis vejret er varmt, fastsætte et 1/4-inch lag af sphagnum at beskytte frø. Vand område til en dybde af 6 inches og holde jorden fugtig tidspunkter på alle, mens frøene spire. Du skal muligvis vand flere gange om dagen i perioden, etablering. Holde folk og pets off området, indtil frøene er spiret og græsplænen bliver etableret.

Vedligeholdelse

Indtil de nye græs frøplanter er veletablerede, har de en lavvandet rodsystem, der er underkastet tørring. Hold øverst 1-2 inches af jord fugtig for de første tre til fire uger. Hvis vejret er varmt, tør eller blæsende, skal du muligvis vand let hver dag - med 1/16-1/4 tommer vand om dagen. Som rødder vokser, nedsætte hyppigheden, men øge dybden af irrigations.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com