Kan jeg nød en lædersofa?

August 28

Kan jeg nød en lædersofa?

Nogle af værelserne ser bedre ud med gamle, forsigtigt slidt læder. I et design ordningen med antikviteter ser et helt nyt lædersofa lidt ud af sted. Sørgeligt læder hjælper alder materialet i en kort tid. Efter sørgeligt, bliver sofaen mere som en antik end en ny stk i møbel.

Lædersofaer

Vælge en sofa, der ser den måde du ønsker det til at se så snart du får det. Læder ændringer naturligt over tid, men vil ligner det du oprindeligt købte produkt. Altid tale med fabrikanten eller en kyndig sælger at sikre, at du skal købe ægte læder, hvis du vil i sidste ende nød et stykke. Kvalitet lædersofaer sidst i mange år, nødstedte eller ej.

Nødlidende læder

Nødlidende læder ligner antik eller ældre læder før det er faktisk gamle. Du kan anvende kemikalier for at få et distressed look, men det er simpelt at gøre det med husholdningsartikler. Bare ising alkohol på en lædersofa og ælt det ind i læderet. Arbejde dine næver og fingre ind i læder til at nedbryde den stærke materiale og gøre det blødere og mere bøjelig. Du kan også anvende varme med en hårtørrer til at få læderet til at knække, men du bør ikke knæk din læder, medmindre du er sikker på det er, hvad du ønsker. Når du har en revne, er det svært at reparere.

Andre indstillinger

Mange virksomheder tilbyder nye lædersofaer, der allerede ser nødlidende. Lad sælger vide, du er interesseret i nødlidende sofaer når du handler, så du ikke behøver at risikere din sofa ved sørgeligt det selv. Fremskynde ældning af din læder ved at have masser af mennesker sidder på sofaen. Fortæl dem at være rå med det, så fibrene bryde.

Tips

Ringe til firmaet, der fremstilles din sofa, før du forsøger at nød det. Forskellige typer af læder vil håndtere pinefulde anderledes, så sørg for din sofa reagerer godt til den metode, du vælger. Før sørgeligt det hele stykke, arbejde på et lille område, der ikke er let vises, så du kan ændre dit sind, hvis du ikke kan lide det endelige resultat.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com