Kan jeg reducere størrelsen af klimaanlægget kanalen til anden sal?

December 31

Kan jeg reducere størrelsen af klimaanlægget kanalen til anden sal?

Klimaanlæg er udstyret med ventilator enheder, at blæse luft fra enhed til kanalsystem i huset, hvor luften cirkulerer mellem værelser. Når klimaanlægget og kanalsystem er begge store ordentligt, køler denne cyklus hurtigt et hus. Mens du kan være i stand til at ændre eller ombygge din eksisterende kanalsystem til det andet niveau af dit hjem, kan dette ikke være en god idé, hvis du også planlægger at holde din nuværende klimaanlægget.

Reduktion kanalen størrelse

Air conditioners er designet til at køle ned en bestemt plads, hvilket er grunden til, at de skal være dimensioneret til dit hjem space og din kanalsystem. Du kan helt sikkert reducere kanalsystem størrelse i en remodeling projekt, men husk at kanalerne er en vis størrelse for en grund. Ved hjælp af mindre kanaler betyder, at luften ikke vil kunne omsættes så hurtigt.

Fordele

Under andre omstændigheder, kan du godt begrundet i at reducere størrelsen af din kanalsystem ovenpå. Dette gælder især, hvis du har et ældre hus med større kanalerne og skifte til en nyere air conditioner, eller hvis du forsøger at forbedre flow. Moderne klimaanlæg er gjort for små rørledning størrelser, så at reducere størrelsen af gamle kanaler kan hjælpe dig med at spare penge mens du bruger dit system korrekt.

Luftstrøm og luft friktion

Luftstrøm og luft friktion er den primære bekymring, når du ændrer luftkanal størrelse. Hvis du ændrer luftkanaler og gøre dem for små, så luften ikke bliver kunne løbe hurtigt nok til at køle værelser som det skal og din energiomkostninger vil stige. Air friktion refererer til drejninger og vender luften skal gøre før de forlader ventilationskanaler. Tilføje for mange, og luften vil ikke være i stand til at cirkulere ordentligt.

Kanalen alternativer

Hvis du vil ændre din anden historie kanalsystem men har sekunder tanker om at reducere kanalen størrelse, undersøge en ductless AC remodel, som omgår kanaler helt og giver den anden historie med sit eget fordamper. Du kan også køre en udeluft linje fra din oprindelige fordamper og vent i gennem væggen for at springe kanalsystem. Sammenlign priser på de forskellige projekter for at se, hvilket ville virke bedst for dig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com