Kan jeg sætte 2 Inches af beton Under asfaltudlæggere?

March 10

Asfaltudlæggere kan installeres i en række forskellige måder, lige fra direkte oven på jorden til herunder et lag af beton under større terrasse sten til at sikre de stå sin prøve af tid. Blandingen for at installere udlægningsmaskiner sten er anderledes end en thinset blanding, som bruges til at installere fliser, men det er designet specielt til store, tunge sten for at give et solidt grundlag.

Forholdet

Beton blandingen bruges til at installere gårdhave sten er blandet i en betonblander eller købes i poser fra din lokale hjem forbedring butik med det tørre mix allerede blandet sammen. Som regel er det fire til fem dele sand til én del cement og vand nok så blandingen pakker sammen i en presset knytnæve, men ikke så løbende at det spredes med en murske. Det bør være sammenhæng i fugtigt sand.

Grus Base

Patio sten ved hjælp af en 2 tommer lag af beton stadig har brug for en base lag af småsten eller grus under alt andet at give passende afløb til installation gennem årene. Jord har tendens til at spænde når det fryser på grund af udvidelsen af vand. For at forhindre vand oprustning, indgår en base lag af grus under terrassen, så ingen buckling kan finde sted. Dette beskytter gårdhave sten fra popping gennem årene.

Sand Base

Sandet er det element anvendes i anlæg, gårdhave puder patio mod sæsonbestemte bevægelse samt mund trafik. Normalt 2 til 4 tommer lag af tætpakket sand er inkluderet oven på grus for dæmpning, og din betonfundament er installeret oven på dette lag af tætpakket sand. Alle disse elementer kombineres skabe den perfekte base for en brolægger gårdhave eller gangbro.

Gylle frakke

Før stenene kan installeres oven på din grus, sand og beton blandingen, skal du medtage en gylle pels på ryggen af terrasse sten, så de vil obligationen til de konkrete mix. En gylle frakke på det mest grundlæggende niveau er ren cement blandet sammen med vand til at oprette en maling-lignende blanding, som er derefter malet på ryggen på stenene, da de er installeret i en frisk seng af beton. Pavers er der at bo når alt opstiller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com