Kan jeg sætte en Air condition på sin Side?

January 13

Kan jeg sætte en Air condition på sin Side?

Klimaanlæg bør kan slås på deres side for forsendelse og opbevaring, men aldrig køre eller installeret lodret. Alle klimaanlæg er også affugtere, og affugtning systemet bygger på tyngdekraften til at tage vand fra enheden og afløb det fra bunden af klimaanlæggets tilfælde. En forståelse af, hvordan en air condition virker kan hjælpe forklare, hvorfor en lodret positionering vil føre til enhed skader.

Kompressor

En air condition kompressor er lidt ligesom en lille elmotor ved at have gears og drejning dele, der kræver smøring. Smøring i air conditionere kompressor kommer i form af olie, typisk placeret i kompressor-sagen selv. Når en air condition er slået på sin side, denne olie afregner på nederst halvdel af kompressoren og fratager potentielt del af kompressor olie, som kan føre til skader og til sidst, kompressor udbrændthed.

Kondens

Vindue air conditioners, ligesom alle andre klimaanlæg, dehumidify luft til at forbedre indendørs komfort. Air conditionere trækker i indeluften og blæser det på tværs af kolde kobber spoler fyldt med kølemiddel. Disse coils svede"" fugtighed i luften i form af kondens. Denne kondens drypper gennem tyngdekraft, ned i en kondens gryde. Hvis en air condition er placeret på sin side, vil dette vand løbe ned ind i sagen, potentielt beskadige enheden og lækker vand tilbage i hjemmet.

Ventilations riste

Klimaanlæg har ventilations riste eller finner, på siderne og bunden af den enhed, som giver mulighed for tilstrækkelig luftgennemstrømning i den varme side af enheden, giver mulighed for spredning af varme fjernet fra hjemmet. Hvis en air condition er beliggende på sin side, vil regnvandet løbe ind i disse riste og skader sarte interne mekanismer.

Opbevaring

Hvis en air condition er blevet gemt på sin side, eller når du modtager et klimaanlæg, der er blevet afsendt, sørge for at sikre, at det har været vendt vandret i en periode på mindst 24 timer inden du kører den enhed, som giver tilstrækkelig tid til eventuelle olier og smøremidler til at bosætte sig tilbage til deres rette niveauer, yder beskyttelse for indvendige gear og bevægelige dele.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com