Kan jeg sætte en brændeovn i Front af et vindue?

December 29

Kan jeg sætte en brændeovn i Front af et vindue?

Brændeovne tilføje en varm stemning til din bolig og kan opvarme dit hjem med effektivitet. I almindelighed, så længe du har tilstrækkelig clearance, kan du placere en brændeovn foran et vindue. Men du bør aldrig installere det umiddelbart ved siden af vinduet eller enhver anden genstand. Det er vigtigt at overholde bygning koder og regler for sikker clearance. Brug en ordentlig skorsten flue og undgå udluftning komfuret ud af vinduet.

Clearance

Hvis placeret for tæt på et vindue, kan den høje varme fra din brændeovn forårsage glasset til at varme op sikre niveauer, så det er vigtigt at etablere en sikker afstand. En sikker afstand varierer baseret på typen brændeovn, fabrikanten retningslinjer og sikkerhed-koder i dit område. For mange brændeovne, såsom pot mave brændeovne, anbefales en sikkerhedsafstand på mindst 24 inches rundt brændbart objekter. Lokale bygningsreglementer eller forsikringer kan have forskellige krav. En måde at kontrollere, om din brændeovn er for tæt på et vindue er at placere din hånd forsigtigt på glasset. Hvis det er ubehageligt varmt, skal ovnen sandsynligvis flyttes længere væk.

Beliggenhed

Den bedste placering for en brændeovn er en, hvor varmen kan få den bedste omsætning gennem dit hjem. Forsøge at centrere det som tæt på midten af et værelse og hus som muligt for at maksimere den omgivende varme. Helst et komfur er placeret langs de udenfor væggene i et hjem, har det potentiale til at miste varme gennem døre og vinduer. Under alle omstændigheder brændeovne skal sidde på et gulv, der består af metal, sten, fliser eller andet ikke-brændbart materiale, og denne beskyttelse bør udvide 18 inches på hver side.

Komfur Pipe

En anden overvejelse er placeringen af komfur-pipe. Et komfur rør placeret for tæt på et vindue, eller rettet lige igennem det, kan være en fare. Selvom det kan synes som den nemmeste mulighed for ventilation, kan sådan et anlæg være farligt og rodet. Creosot bygger meget hurtigere med denne type installation på grund af den hurtige afkøling, at resultaterne da røg stiger. Få eksperternes råd, når du installerer din træ brændeovn til en skorsten.

Brændbare stoffer

Du bør aldrig lægge en brændeovn i nærheden af et vindue, hvis brændbare genstande er i nærheden. Sådanne poster omfatter bomuld, klud, møbler, gardiner, træ eller elementer, der kan let antændes, hvis venstre for tæt på en tændkilde. Opretholde en afstand af mindst 36 inches fra disse materialer. Kontakt dit forsikringsselskab, komfur fabrikanten eller lokale bygningsreglementer for rådgivning om sikker installation omkring sådanne elementer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com