Kan jeg sætte en madras på toppen af en madras?

June 12

Kan jeg sætte en madras på toppen af en madras?

En god nats søvn kan slå tonen an for den næste dag – uanset om du vil være udhvilet og strømforsynede og klar til hvad der kan ske, eller om du bliver træt og trække. Indstille op dit bed ordentligt hjælper til at sikre bedre søvn og bedre morgener. Men ikke føje en madras til en eksisterende madras anbefales.

Madrasser

De to hovedtyper af madrasser bruges i boliger er traditionelle og latex. Traditionelle madrasser indeholder en kerne af metal fjedre eller spoler. Denne kerne er omgivet af lag af polstring lavet af uld, hør eller bomuld. Latex mattresmedes er dannet af vulkaniseret latex, som indeholder tusindvis af bobler, der gør det blødt og støttende. Latex er omgivet i bomuld polstring.

Understøtter

Traditionelle madrasser brug for en boks foråret under dem støtte. En anden madras er ikke fast nok til at forhindre, at øverst sagging over tid, og det er ikke stabil nok til at bruge på en sengeramme. Hvad mere er, om en traditionel madras på toppen af en anden sætter dem begge med risiko for fugt oprustning, hvilket kan føre til skimmelvækst, ødelægge dem. En latex madras kræver ikke nogen form for under støtte fra enten en fond eller et andet madras. Det kan lægge fladt mod bed frame lameller eller en platform seng base på sin egen.

Alternativer

Hvis du har en traditionel madras og ikke har en boks foråret, er du bedste off æglæggende lameller af træ på tværs af en sengeramme og sætte madras oven på dem. Dette giver endda støtte langs undersiden af madrassen og giver mulighed for luftcirkulation, som hjælper med at forhindre skimmelvækst. Hvis du skal bruge en anden madras nedenunder, køre en ventilator og en affugter i rummet til at reducere fugt niveauer.

Overvejelser

Hvis du bunke madrasser, Sørg for de er af samme størrelse. Dette giver dig det mest stabile sovende overflade muligt. Hvis du overvejer lagdeling madrasser at spare omkostningerne ved at købe en ny boks foråret, bare genbruge din gamle fundament med de nye madrasser. Hvis du forsøger at øge højden på din seng, er udvidelser til dine sengeramme ben et bedre valg.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com