Kan jeg sætte en stikkontakt under et vindue?

March 12

Når du installerer elektriske beholdere i dit hjem, skal du følge den kode, der er anført i retningslinjerne for nationale elektriske kode, men også din lokale elektriske koder. Generelt, stat og føderale koder er den samme, men nogle samfund kan have strengere retningslinjer vedrørende stikkontakt eller typer af forretninger.

Vægplads

Vægplads, hvor du sætte stikdåser er defineret som ikke bliver brudt af pejse, flytte vægpaneler og døre. Windows tæller ikke som brudt rum, medmindre vinduet er et loft til gulv enhed. Når du bestemmer hvor afsætningsmulighederne skal ske i henhold til kode, overveje du ikke en vinduespanelet en pause når du placerer afsætningsmuligheder. Derfor kan forretninger installeres under et vindue.

Outlet steder

Outlet krav kan kræve, at du placerer en outlet under et vindue i familie værelser, stuer, soveværelser, spisestuer og køkkener eller lignende værelser. Forretninger skal placeres hver 12 fod på en væg uden pauser. Og vægplads, der er mindst 2 fod lang skal have en stikkontakt. Hvis du har baseboard varme, kan ingen forretninger installeres over baseboard varmeapparater. Du skal arrangere afsætningsmuligheder for at opfylde kode, men fordelt så de er ikke over de varme sokler.

Højden af beholdere

Når der træffes beslutning om en beholder kan installeres under et vindue, skal du måle højden af den elektriske boks fra det færdige gulv. Hovedreglen er, at forretninger skal være 15 til 48 inches fra gulvet.

Type af beholderen

De beholdere, du bruger i alle rum i huset, herunder disse områder under windows, skal være sikret mod manipulation afsætningsmuligheder på 15 til 20 ampere. Tamper-resistente forretninger har en lukker, der er fjederbelastet. Når du fjerner et stik fra stikkontakten, lukker lukkeren off slots. Når du indsætter et stik med to ben i slots, foråret komprimerer og tillader stikket. Hvis du kun bruge en plug med en gren eller et barn forsøger at holde noget i forretningen, komprimere fjedrene ikke.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com