Kan jeg sætte et vindue aircondition på et bord?

June 9

Ved første øjekast kan det synes som et vindue aircondition kan sikkert køre mens du sidder på en tabel i dit hjem. Dog vindue air conditioners operere ved at fjerne varme fra inde i dit hjem, og sprede det udenfor, sammen med vanddamp, og som sådan ikke køres effektivt uden at blive udluftet på ydersiden. Et vindue air conditionere bør aldrig køres, når ikke monteret i et vindue, og skal monteres som angivet af fabrikanten.

Hvordan en Air condition køler

Vindue air conditioners, ligesom centrale klimaanlæg, cool ved at tage i indendørs luft fra dit hjem. Denne luft er passeret gennem et filter og blæst på tværs af bredbånd fyldt med koldt Freon. Varmen i luften er absorberet af Freon og pumpes udenfor, hvor varmen er spredt, og Freon returneres indendørs til at absorbere mere varme. Hvis et vindue airconditionanlægget kører på en tabel indendørs, det kan ikke lufte varmen på ydersiden, og gør ikke noget for at køle din indendørs temperatur.

Fugtighed

Vindue air conditioners også arbejde for at reducere indendørs luftfugtighed. Luftfugtigheden er måling af fugt i luften, og en høj luftfugtighed kan gøre et rum føler varmere end det er. Vindue air conditioners ophobes fugt på deres Freon spoler, og Tøm vandet i en kondensat gryde, som drypper uden for hjemmet. Kører en vindue klimaanlægget på en tabel vil resultere i denne vandet blot samle og returneres til rummet gennem fordampning.

Vinkel

Vindue air conditioners er konstrueret på en sådan måde, at når korrekt monteret i et vindue, den akkumulerede kondensat sikkert pools på bagsiden af enheden og drypper udenfor. Sidder et vindue aircondition på et bord vil ikke give det denne vinkel, og vil resultere i vand tilbage til forsiden af klimaanlægget, og muligvis forårsager skade på elektriske komponenter.

Varmeudvikling

Et vindue air conditionere skaber nogle varme lige som en funktion af den komprimere Freon og elektriske motorer til at køre fan. Når er installeret korrekt, varmeisoleret denne i del af den enhed, der er uden for hjemmet, og sikkert spredt uden for. Hvis du kører et vindue air conditionere inde i huset, vil denne varme faktisk hæve lufttemperaturen i indendørs, at skabe den dyreste og mindst energieffektive plads varmer i historie.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com