Kan jeg sætte flisen Over Vinyl fliser?

July 20

Når du installerer nye flise i et hjem, uanset om det er på vægge eller gulve, indebærer en af de største nøgler til succes udarbejdelse af undergulv eller underlag. En upassende eller unsturdy base for din flise vil føre til fiasko og potentielt farlige betingelser for dit område i fremtiden. Flise producenter grænse typer af materialer over hvilke fliser kan lægges; Vinyl fliser vil støtte nye flise anlæg, så længe de er ordentligt forberedt.

Vinyl på beton

Du kan installere nye flise over vinyl fliser, så længe vinyl fliser er helt stabil og sikker. Den optimale vinyl installation over, at installere nye flise er vinyl, der har været limet ned til beton, hvilket sikrer, at der bliver ingen ændringer til underlaget, som dem fra fugt og temperatur udsving i området. Så længe vinyl fliser er solidt fastgjort til gulvet, (som du kan tjekke ved at køre hånden hen over området at kontrollere bump eller løs kanter), kan du installere fliser direkte over toppen.

Vinyl på træ

Vinyl fliser fastgjort til et træ substrat kræver lidt mere forberedelse. Et træ substrat er mere tilbøjelige til at ændre og flytte som temperaturer og luftfugtighed svinger. Træ absorberer mere fugt, og så disse forskydninger kan forårsage revner i nye fliser eller bump i gulvet. Hvis din vinyl er knyttet til et træ substrat, dække vinyl med cement backerboard, som er en cement-kernehus bord omgivet af glasfiber. Dette materiale er enten limet eller skruet til vinyl fliser og forhindrer skiftende på grund af fugt.

Forberede Vinyl

Når du har enten fast besluttet på at du kan lægge fliser over vinyl eller har tilføjet din backerboard substrat, skal du sikre, at det øverste lag af undergulvet er helt ren, flad og stabil. Inspicere backerboard eller vinyl flisen revner eller bump, og reparere dem med enten filler Kit eller et gulv slibemaskine. (Dette bør ikke være et problem, hvis du lige har installeret backerboard.) Ren overflade med et opløsningsmiddel renere ligesom mineral spiritus til at fjerne overflade snavs, støv, voks, fedt eller olie oprustning som disse opbevaringsomslutninger vil påvirke den måde, den flise selvklæbende obligationer til gulvet og til fliser, selv.

Glatte Vinyl

Hvis din vinyl fliser er især blank eller behændig, kan mørtel til fliserne slide for frit over overfladen og ikke bond korrekt. Du kan løse dette problem på en række måder. Slibe vinyl overflade med ru-sandkorn sandpapir eller en gulv slibemaskine til at skabe en lidt ru overflade som limen kan obligation. Du kan også lægge hud stof over flise; Dette materiale skaber en ny overflade over vinyl for den nye selvklæbende til obligation til.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com