Kan jeg sætte flisen på træ Railroad bånd?

December 15

Kan jeg sætte flisen på træ Railroad bånd?

Hvis du har et hjem med jernbanen slips bjælker eller gulve, kan du gentage dem for at tilføje et nyt look. En mulighed er at installere flise over jernbanen bånd. Dette tilføjer farve og en jævnere og mere ensartet konsistens. Flise er installeret på træ overflader selv i nye hjem installationer. Men at træ er glat og flad. Jernbanen bånd har ofte store revner og sprækker i overfladen. Hvis du forbereder båndene den rigtige måde, vil jobbet blive en succes.

Prepping Finish

Én metode er at forberede rail road bånd til flise installation af lakering på træ, selv. I denne metode, er rail road slips overfladen glattes ud og lavet til at være så tæt på en krydsfiner overflade som muligt. Bruge en rystepudser eller bælte sander med en meget lav sandkorn sandpapir (60 til 120) på den ru overflade og etablere en flad, slebet base på at arbejde. Når overfladen er slebet glat, spredes en nivellering sammensatte derefter over båndene med en firkantet murske til at skabe en sand og flad overflade til flise på. Et tykt lag af injektionsmørtel er troweled på, og fliserne sat på plads.

Underlag

En anden metode er at tilføje en tynd undergrunden til jernbanen bånd. Dette er lignende til flisebelægning over en nøgne betongulv. Skære et stykke af backer bord til størrelsen af jernbanen flise med en bordrundsav. Tilføje en perle af træ lim på bagsiden af backer bestyrelsen og installere det på jernbanen uafgjort. Hvis overfladen af slips er for groft og spredte med masser af revner, forsøge at slibe overfladen med et bælte sander inden installationen. Dette vil give mere areal til backer bestyrelsen at holde sig til overfladen.

Anden muligheden er at installere underlaget til jernbanen bånd med tre-tommer træ skruer. I dette tilfælde at sikre skruehoveder er drevet lige under toppen af træ, lidt forsænket. Det næste skridt er at planteskovl på din mørtel og fliser i bestyrelsen.

Alternative metoder

Alternative metoder kan bruges til at forberede railroad bånd til at modtage flise. For eksempel anvende et lag af træ fyldstof (ligner træ Kit) på overfladen af jernbanen slips ved hjælp af en plastik skraber til at dække store revner og sprækker. Når putty tørrer skal jernbanen slips forberedes med en udjævning sammensatte. Planteskovl det på bånd med en firkantet murske og lad det tørre. Nu, båndene er klar til at være flise.

Yderligere overvejelser

Mange railroad slips gulve er ujævn på grund af den naturlige form af bånd og deres tilbøjelighed til at skrumpe og bosætte sig over tid. Det betyder, at flisebelægning over dem vil være en udfordring. For at løse dette problem, skal et lag af gips nivellering sammensatte blive spredt over overfladen før flisen er installeret, især hvis du flisebelægning et stort overfladeareal. Dette gælder, selv hvis du planlægger at lægge et undergulv over jernbanen slips gulv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com