Kan jeg sætte fliser Over malet beton vægge?

January 30

Kan jeg sætte fliser Over malet beton vægge?

Fliser kommer i en bred vifte af naturlige og menneskeskabte materialer, og de lave holdbare, attraktive overflader, vægge og gulve. Nøglen til en langvarig og attraktive flise installation er ordentlig substrat forberedelse. En udfyldt flise job er meget tunge og kræver et Bæremateriale solidt nok til at bære vægten. Derudover fliser varierer i størrelse fra en kvadrattomme eller mindre til flere kvadratfod. Hver flise skal være installeret individuelt, så det er afgørende at underlaget være niveau for at undgå ujævne kanter i det færdige produkt.

Inspicere betonoverfladen

Før du begynder en flise installation over en betonvæg, udføre en inspektion for at kigge efter eventuelle skader på betonoverfladen, tegn på fugt indtrængen eller naturligvis ujævne områder.Hvis fugt indtrængen er fundet, check med producent/distributør af fliser til at blive installeret over beton; visse typer af natursten er ikke velegnet til installation i våde miljøer.

Hvis der er skader på beton, eller området er ujævn, kan det stadig være muligt at installere flisen. Så længe væggen er strukturelt lyd og i stand til at støtte den ekstra vægt af flisen, kan de overflade skønhedsfejl kompenseres for under installationen.

Forberede flisebelægning overflade

Til anvendelse over en ujævn betonoverfladen, en let, skal vandtæt konstruktion bestyrelsen bruges som et alternativ til konkrete bord i en flise installation. Byggeri bestyrelsen paneler er ekstremt let og nemt at skære, men de giver en meget stærk, holdbart og vandtæt overflade hvor fliser vil være installeret.

Byggeri paneler kan være "spot fæstnede" med thinset, som er processen for at anvende store pletter af thinset for siden af brættet vender betonvæg ca hver 12 inches. Denne proces vil arbejde på malede eller bare beton. Hvis betonen er blevet forseglet, kan bedre vedhæftning opnås ved at gå over til beton med en vinkelsliber til at oprette en ru overflade. Bestyrelsen er derefter presses på plads på væggen og korrigeret for plumb og niveau. Thinset vil fast obligation bord til beton overfladen, skjule alle overflade skønhedsfejl på beton bag bestyrelsens opførelse og forlader en perfekt niveau og endda overflade for flisen.

Helst starter ved et hjørne, måle og skære det første byggeri bestyrelse panel til størrelse ved hjælp af en hobbykniv. Stedet bond panelet til beton væggen med uændrede thinset mørtel. Fortsæt denne proces for efterfølgende paneler, og sørg for hver gang, den nyinstallerede panel er niveau og plumb med panelet tidligere.

Du installerer flise

Fliser kan sættes over byggeri bestyrelsen paneler ved hjælp af uændrede thinset mørtel. Notch størrelsen af murske bruges kan variere afhængigt af størrelse og type af fliser til at blive installeret, men V-notch trowels er generelt foretrækkes for væg installationer. Kontroller med producent/distributør af det valgte fliser at sikre ordentlig hak størrelsen er valgt.

Starter i bunden af den første opførelse board, helst spredes i hjørnet, et lag af thinset på overfladen med murske. Bruge murske til hak thinset jævnt og helt, skal du fjerne overskydende. Spredes et glat lag af thinset på bagsiden af den første flise og tryk det fast i hak lag på væggen. Anvende jævnt tryk at tvinge luften ud af thinset og til at gøre fast kontakt mellem lag af thinset på flisen og lag på væggen. Kontrollere flise til plumb og niveau, så gå videre til næste flise.

Som hver flise er installeret, skal du kontrollere, at det er plumb og niveau med fliser før det. Brug afstandsklodser som nødvendigt for at holde fliser i den korrekte position.

Efterbehandling jobbet

Efter alle kurserne af flise er blevet installeret, og thinset har en mulighed for at tørre, er fliserne klar til at blive injicerede. For upoleret flise som skifer er et slebet injektionsmørtel generelt relevant, en unsanded injektionsmørtel er hensigtsmæssigt for poleret flise som granit. Kontroller med producent/distributør at sikre ordentlig injektionsmørtel er valgt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com