Kan jeg sætte lak Over Gel pletter?

October 30

Kan jeg sætte lak Over Gel pletter?

Før du begynder at bruge en gel pletten for enhver træbearbejdning projekt, er det vigtigt, at du forstår forskellen mellem gel pletter og traditionelle pletter. Med disse oplysninger i tankerne, kan du træffe en informeret beslutning om hvilke produkter til anvendelse og hvordan man kan gå om farvning og forsegling dit træ overflader.

Hvad er forskellen?

Den væsentligste forskel mellem gel pletter og traditionelle pletter er konsistens. Hvis du er fortrolig med traditionelle pletter, ved du, at kontrollerende drypper og udslip kan være svært, især på lodrette flader. Gel pletter blev lavet med denne form for projekt i tankerne og de er gode for farvning forudinstalleret frysere, møbler og andre lodrette overflader. Selv om hvert enkelt produkt er lidt anderledes, kan du forvente viskositet af en typisk gel pletten til at være et sted mellem mayonnaise og jordnøddesmør.

One-Coat Gel pletter

Nogle gel pletter er formuleret som "et lag" pletter, hvilket betyder, at de allerede indeholder lak. Hvis du har denne type af produkt, alt hvad du behøver at gøre er sprede gel plet over din træets overflade, tør overskydende og lad det tørre. Når træet er tørt, kan det vil farves og forseglet uden behovet for at anvende en frakke af lak.

Anbefalede toplakker

Gel pletter er kompatibel med alle typer af toplak, som traditionelle pletter. Hvis du har valgt en gel pletten til brug på en lodret overflade, få en gel lak til brug som den beskyttende topcoat for at forhindre kører og striber. Hvis du farvning en gulvet eller andre vandret træets overflade, vil enhver lak eller polyurethan topcoat arbejde lige så godt med gel pletten.

Ansøgning

Uanset hvilken slags sealer du beslutter at bruge, såsom traditionelle flydende lak, gel lak eller polyurethan, skal du lade gel pletten tørre, før du anvender det. Tørretider varierer efter producent og påvirkes af vejret. Hvis du farvning på en varm, tør dag, vil tørretiden være betydeligt mindre end hvis du arbejder under en cool, regnfuld dag. Når overfladen er helt tør, kan du anvende en topcoat uden frygt for striber.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com