Kan jeg sætte nye beklædningen Over gamle gulve?

January 7

Kan jeg sætte nye beklædningen Over gamle gulve?

At fjerne det gamle gulv, når det er tid til at sætte i en ny en kan være vanskeligt og endda farligt. Nogle bygherrer vælger at installere det nye gulv direkte oven på gamle, men denne metode kan producere en støjende gulv, der ikke klarer sig så godt. I nogle tilfælde, kan tilføjer et nyt lag af gulvet beklædningen give dig med en bedre kvalitet gulvet uden for meget arbejdskraft. Du kan tilføje nye beklædningen over en gammel gulv, hvis du bruger de rigtige teknikker og har de rigtige eksisterende materialer.

Flise

Fjernelse af gamle fliser kan være meget vanskeligt, især hvis denne flise blev sat ind i en tyk mørtel seng i stedet for cement board. Moderne flise anlæg bruge krydsfiner og cement board beklædningen til at understøtte flisen og kun en lille mængde af mørtel. Du kan lægge nye fliser direkte over gamle fliser uden nogen ekstra kappematerialer, så længe det gamle gulv er rene og i god form. Du skal muligvis et lag af beklædningen over beskadigede gulve.

Træ

Antikke trægulve er værdsat af mange boligejere, men de kan ikke være rigtigt for din situation. Hvis du ønsker at sætte i et nyt gulv, men ønsker ikke at fjerne eksisterende trægulve, kan du tilføje et lag af orienteret strand board eller OSB, kappematerialer til at understøtte tæppe, træ laminat og andre moderne, lav vedligeholdelse materialer. Hvis den eksisterende skov er ujævn eller alvorligt beskadiget, vil du stadig nødt til at niveau og reparere det før resheathing. Ekstra beklædningen kan også reducere bounce i anden historie trægulve, ifølge Fine boligbyggeri.

Asbest flise

Mange gamle byggematerialer, herunder nogle former for linoleum og vinyl fliser, indeholde asbest som en brandhæmmende. Dette materiale er ekstremt farlige for menneskers sundhed. Når det er muligt, dæk det i stedet for at fjerne den. Har gamle gulve testet for asbest, før du trækker det op. Hvis testen kommer tilbage positiv, dække det gamle gulv med et lag af beklædningen, og derefter tilføje nye linoleum fliser, laminat eller tæppe på toppen.

Overvejelser

Undtagen i tilfælde hvor fjernelse ville forårsage en sundhedsrisiko, det færdige gulv bliver altid bedre, hvis du fjerner den gamle én. Tilføje nye beklædningen også hæver gulvet lidt og kan forkorte døråbninger eller lofter ubehageligt i nogle gamle huse. Lægge et nyt gulv over den forhenværende sig kun når det er uoverkommelige eller farligt at fjerne de eksisterende materialer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com