Kan jeg sætte paneler i mit badeværelse?

September 21

Kan jeg sætte paneler i mit badeværelse?

Redesigne en badeværelse indebærer mange valg fra badekar og brusebad inventar, gulve og vægge. Når du tænker på væg udsmykning, skal du vælge mellem slapping en frakke af maling på væggene, indsætte tapet eller måske sætte paneler i badeværelset. Vægpaneler passer til badeværelset vægge kommer i forskellige stilarter og materialer, der kan modstå det høje vandindhold i badeværelser.

Paneler stilarter

Mens ægte træ ikke er en god løsning på grund af vandindhold i badeværelser, arbejde beadboard og wainscoting samt paneler valg. Vælg bestyrelser lavet af medium density fiberboard eller krydsfiner med en laminat belægning. Beadboard eller perle planke paneler består af rillet bestyrelser, at skaber et look, traditionelle sommerhus. Let at installere, beadboard paneler typisk har tunge og not funktioner, så du kan blot tilslutte brædderne sammen og overholde dem til væggen. Wainscoting går tilbage til kolonitiden og er en dekorative paneler stil du kan installere på en halv væg, normalt bunden halvdelen, eller dække hele væggen med materialet. Denne paneler stil kommer i forskellige størrelser af hævet paneler til at supplere din indretning.

Beskyttende belægning

Fremstillet specielt til fugt-laden områder, har de fleste paneler til badeværelser et laminat dække. Laminat Belægningen beskytter materiale under fra vandskader på grund af sprøjt og fugt produceret af damp fra varmt brusebad.

Pleje og vedligeholdelse

Sæbe og vand eller kommercielle badeværelse rensemidler er sikre at bruge til rengøring af laminat paneler. Fordi der er ingen injektionsmørtel involveret, er paneler i badeværelser et fælles udvalg for boligejere, der er på udkig efter enkle vedligeholdelse. Tørre paneler med en tør håndklæde efter brusere eller badekar.

Overvejelser

Når du vælger paneler til dit badeværelse, overveje pre-cut bestyrelser eller har en professionel skære brædderne. Medmindre du har de rette værktøjer til at gøre helt glat, selv skærer, noget flossede kanter kan tillade fugt inde. Fugt i mellem paneler og væggen eller inde i kernen i paneler kan bidrage til skimmelvækst i badeværelset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com