Kan jeg sætte paneler Over revnet gips?

October 10

Drywall er en fælles husstand konstruktion materiale, som bruges til at dække væggene og lofter på hjem interiør. Drywall er nemme at installere, let og omkostningseffektivt, men det kan udvikle huller og revner med tiden, især når installeret i nye huse. Mens paneler kan installeres over de fleste drywall, kan du lave revner eller skader i drywall først at undgå mere alvorlige problemer længere nede på linjen.

Lys og Perimeter revner

Hvis revner i din drywall er meget lys, såsom dem, der forårsages af sprængning maling over drywall, kan du muligvis installere paneler over drywall uden at bekymre sig om fremtidige problemer, da det er malingen og ikke drywall, der er problemet. Hvis revner er omkredsen revner beliggende hvor dine vægge og loft mødes, kan du normalt installere paneler over disse revner og simpelthen forsegle paneler på kanterne. Større revner gennem midten af drywall, dog, kan forårsage mere alvorlige problemer.

Løsne obligationer

Paneler er installeret via selvklæbende overførelse, at obligationer paneler til drywall lag. En revne i drywall tyder imidlertid på, at der findes forskellige kræfter, der handler på gipsvæg fra forskellige retninger, ofte forårsaget af et hus afregning eller flytte. Disse revner kan fortsætte selv efter du udbudt paneler, hvilket betyder, at de muligvis flytte gips bestyrelser nedenunder paneler, løsne de selvklæbende bånd.

Fugt

Drywall revner også give et sted for fugt at få lettere adgang til væggen. Hvis du placerer paneler over disse revner, kan du diffusere fugt inde, gør det muligt at nå paneler og bygge der. Dette kan beskadige både drywall og paneler over tid, mens du giver et sted for skimmel vokser og potentielt såre isolering i dine vægge.

Reparation af Drywall revner

Hvis du har store revner drywall, at du skal reparere, overveje at bruge en gipsvæg reparation sammensatte og mesh eller gipsvæg papir til at dække op det beskadigede område. Udfylde knæk, dække det med drywall papir og tilføje et sidste lag af stof, der du kan slibe til en selv overfladen, efter det har tørret. For store revner, kan du tilføje ekstra søm langs siderne af knæk hen til forhindre yderligere problemer fra fundamentet flytte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com