Kan jeg sætte sofa puder i en vaskemaskine?

September 13

Kan jeg sætte sofa puder i en vaskemaskine?

Vask sofa puder kan være en vanskelig opgave, men det er en hyppig og nødvendige akkord fordi sofaen covers tilbyder kun så meget beskyttelse. Snavs, støv, mad og spild kan bygge på puder og forårsage pletter, lugte og selv allergi. Når de beslutter, hvordan at rengøre puder, skal du overveje faktorer som deres størrelse. Følg altid vejledningen, der er angivet på sofaen-tag.

Size Matters

Puder er undertiden så massive at proppe dem i en vaskemaskine ikke vil give dem en ordentlig rengøring. Værre endnu, de kan rippe. Hvis puder er så store, at de ikke kan tilstrækkeligt spin på en maskine, så de kan ikke ordentligt skyl. Der vil efterlade dig med en sæbevand pude, der skal vaskes i hånden — fordoble dit arbejde og tid. Men hvis en pude passer korrekt i en vaskemaskine, så ved alle midler bruge at rensemetode. Bruge almindelige vaskemiddel og sørg for at indstille maskinen på den blide eller sarte cyklus. En hurtigere cyklus kunne beskadige hynderne.

Stof

De fleste skum og andre pladevat inde puder vil ikke blive beskadiget af en vaskemaskine. Men som tidligere nævnt, altid overholde eventuelle anvisninger på hynderne.

Risici

Udover ripping eller soapiness er den største risiko forbundet med at bruge en vaskemaskine, puder ikke vil tørre helt. Fugtig puder kan tiltrække meldug og afgiver en lugt, hvis blot lagt tilbage i deres steder på sofaen. Placere fugtig puder vil udenfor i solen give dem en forfriskende duft og sikre de tørre fuldstændigt.Prøv at undgå at lægge en pude inde i en tørretumbler. Tørretumblere er den største synder i forårsager den bunching, der gør en pude mister sin form. Hvis du skal sætte en pude i tørretumbleren, bruge "ingen varme" eller "air tørre" indstillinger og også sætte en tennisbold, pakket ind i et pudebetræk inde. Denne teknik hjælper puden opbevare sin form.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com