Kan jeg sandblæst maling på træ?

August 5

Kan jeg sandblæst maling på træ?

Når du remodeling en del af et hus eller et stykke af træmøbler, vil tilføje en ny frakke af maling eller en frisk finish gøre stykke ser nye igen. Hvis brik har gamle maling på det, men kan det tage mere arbejde. Du kan bruge en sandblæser på malede elementer til at fjerne den gamle maling. Du bliver nødt til at refinish eller genfremstille det endelige produkt, selv om sandblæsere kan være hård på træ overflader.

Hvordan sandblæsning værker

Sandblæsere bruge pres til at rense eller fjerne objekter via et materiale er skubbet gennem sandblæser. Den intense pres tvinger den slibende materiale mod enhver overflade og fjerner maling eller anden belægning. En sandblæser kan fjerne maling forholdsvis let, selvom det kan tage længere tid, hvis der er flere lag.

Medier

Medier bruges til at fjerne maling vil variere baseret på dine præferencer. Glasperler, aluminiumoxid og silica sand er alle muligheder for maling fjernelse. En billig løsning kaldet sort skønhed--en kul slagger biprodukt--vil fungere godt for at fjerne maling uden at det koster så meget som nogle andre muligheder. Det kan også genbruges, så længe det ikke er forurenet. Aluminiumoxid fungerer godt for tyk maling, mens glasperler gøre et bedre job på lysere maling job eller dem med kun en frakke. Kvartssand er billig og er den mest grundlæggende form af sand.

Sikkerhed

Maling, især maling på ældre træ overflader, kan indeholde bly. Før du sandblast området, dække dine øjne med beskyttelsesbriller, og bære en maske over din mund. Køb presenninger til at hænge rundt arbejdsområdet til at holde maling og træ rester fra spredning. Feje snavs, hver gang du bruger sandblæser. Hvis malingen indeholder bly, skal du kontakte din lokale affaldshåndtering agentur for at afgøre, hvordan man korrekt bortskaffelse af det. Hvis din malede træ stykke er små, er en anden mulighed at sætte det i en sandblæsning kabinet. Denne maskine omslutter løst materiale, mens det fjerner maling, hvilket gør for nem oprydning efter sandblæsning.

Overvejelser

Mens sandblæsning træ er meget effektiv til at fjerne maling, er det svært på træ. Det vil sandsynligvis tage off enhver finish, som træet har under malingen, og det kan skade træet. Når du er gennem sandblæsning, skal du refinish træ.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com