Kan jeg skære og erstatte det gamle undergulvet Under en væg Sill?

October 18

Kan jeg skære og erstatte det gamle undergulvet Under en væg Sill?

En usynlig sive fra et vindue eller en lækage i et dræn kan roligt mætte dit hjem træ struktur, forårsager skader, før du selv ved, at der er et problem. Subflooring lider normalt før væg indramning, fordi det er sammensat af lamineret træ fibre, at svulme. Erstatter en del af undergulvet er normalt ikke et problem, medmindre undergulvet kører under en væg vindueskarm. Afhængigt af typen af muren involveret, du muligvis skåret ud og erstatte en del af undergulvet, eller du kan have til at ringe i professionelle.

Skillevæg

Hvis de beskadigede undergulvet er under en skillevæg, som er en ikke-bærende indervæg, kan du skære og erstatte det beskadigede afsnit. Processen indebærer løsne og rullende tilbage løber fra begge sider af væggen, og derefter fjerne baseboard og skære væk en del af drywall, der giver dig adgang til området. Du vil skære væk undergulvet til midten af gulvet strøer lige uden for skaden, og du skal skære igennem neglene knyttet væg karmen til undergulvet. Den nye subflooring afsnit glider under karmen. Efter at skrue det til strøer og sømning væg karmen, skal du reparere drywall, erstatte baseboards og re stræk på tæpperne.

Bærende væg

Hvis undergulvet skader er under vindueskarm af en bærende væg, kalde en entreprenør. Bærende vægge støtte og sprede vægten af struktur over til fundamentet under huset. At fjerne vindueskarm under en bærende væg kan forårsage skader struktur over muren, hvis væggen afregner i løbet af processen. Kontrahenten kan bygge en midlertidig støtte mur eller installere andre former for støtte, før skære ud og erstatte subflooring.

Værktøj, materialer og forsyninger

Du skal bruge en rundsav til at skære gamle og de nye subflooring og en hobbykniv til at skære drywall. En bajonetsav at egenskaber en lang smal klinge vil glide mellem bunden af væggen karmen og undergulv at bryde negle. Træk løs negle fra studs med en søm bar og bruge en boremaskine til at fjerne skruerne. En kridtstreg, poppet over strøer og væggen studs, fungerer som en visuel vejledning til at lave præcise udskæringer. Bruge øvelsen til at indsætte nye skruer, og en sømpistol til sømning ned karmen. Du skal også bruge nye drywall, og gips tape værktøjer for at reparere væggen.

Overvejelser

Hvis du er usikker på, om væggen er bærende eller ikke, kalde en entreprenør. Typisk, men ikke altid, en bærende væg vil køre vinkelret på gulvet bjælker. Har du en kælder eller mere end én overjordiske gulv, check på gulvet under den pågældende væg. Hvis der er en væg direkte under den første væg, er det sandsynligvis en bærende væg. Hvis den første væg tjener kun som en skillevæg, såsom en kort mur, der rammer et badeværelse, er det sandsynligvis en skillevæg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com