Kan jeg tage ud dele af fliser i en bruser & erstatte delene med dekorative fliser?

May 20

Kan jeg tage ud dele af fliser i en bruser & erstatte delene med dekorative fliser?

Dekorativ flise er en måde at tilføje interesse for almindelig bruser fliser. Bruges som farverige eller tekstureret accenter basere flise stykker, kan de føjes til en eksisterende briklayout at skabe en helt ny dekorative look.

Fordele

Udskiftning af eksisterende fliser med dekorative dem er en enkel og billig måde at forbedre en bruser design. Bruge et moderne geografisk design eller gøre det mere indviklede og traditionelle.

Forberedelse

Forsigtigt trække ud dit design ordning, så du vil vide, præcis hvor din nye fliser vil være. Dette vil forhindre dig i at fjerne de forkerte fliser. Dette er afgørende, da det er sjældent, at fliser kan reddes i fjernelsesprocessen.

Advarsel

At fjerne fliser fra en installation kan være en risikabel feat. Forsigtigt trykke siderne af flisen med en mejsel til at lirke flise løs. Hvis dette ikke virker, skal du muligvis en vinkelsliber saven til at slibe ned på injektionsmørtel og mørtel holder flisen på plads. Der er nogle muligheder for at beskadige andre fliser i processen.

Tips

Sørg for brusebad overfladen er helt tør inden starten. Før du tilføjer nye fliser i stedet for fjernet dem, omhyggeligt skrabe væk mørtel med en mejsel. Dette kan være en vanskelig proces, men du har brug for dit arbejdsoverflade skal være så glat som muligt for at hjælpe de nye fliser overholde korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com