Kan jeg tilføje aircondition til min propan ovnen?

March 22

Kan jeg tilføje aircondition til min propan ovnen?

Propan ovne bruges ofte i områder, hvor naturgas ikke er en mulighed, af boligejere på udkig efter en overkommelig alternativ til elektriske varmepumper eller ovne. Selv om det er dyrere end naturgas, giver propan en pålidelig kilde til varme; gasfyr kan nemt konverteres til propan med lidt arbejde. Installation af et klimaanlæg med propan, på den anden side, afhænger af en lang række andre faktorer.

Centralvarme er påkrævet

Undersøge din propan ovnen. Er det en central ovn? Det varme i hele huset ved hjælp af et system af kanaler til at sprede luften? Hvis ikke, kan ikke så du installere air condition. Centrale ovne er kendetegnet ved deres evne til at sprede varmen i hele huset, og klimaanlæg bruger denne samme system af ventilationskanaler til at sprede luften. Hvis du ikke har disse ventilationskanaler, kan ikke air conditionere arbejde. Du kan have den nødvendige kanalsystem installeret, men da kanalerne køre gennem alle områder af huset og mange vægge, installere kanalsystem i et eksisterende hus vil være meget dyrt.

Se på områderne i nærheden centrale ovnen, både ude og inde. Har du nok plads til at installere andre komponenter? Tjek om du har et gulv afløb under din ovn. Hvis ikke, skal du installere en pumpe til at flytte kondensat vandet fra systemet, så måle ud plads til pumpen. En del af klimaanlægget, herunder kondensatoren, skal være installeret uden for, så vælg et område, der er plan, fri af buske og ved siden af en af dine ydervægge. Hvis du ikke har sådan et område, vil du sandsynligvis ikke kunne installere klimaanlægget.

Lære mere om dit System

Begynde installationsprocessen ved at kalde en professionel HVAC entreprenør. Disse entreprenører specialiserer sig i montering af luftkonditioneringsanlæg i forskellige steder og vil være i stand til at tilbyde dig uvurderlige råd. Bede dem om-koder i dit område, og hvor bred kanalerne skal være korrekt passer med et klimaanlæg. Bestemme de firkantede optagelser af dit hus og give disse oplysninger til kontrahenten, så sammen kan du vælge den rigtige størrelse af klimaanlægget for jobbet. Tæl antallet af ledere kommer fra din ovn. Hvis der er fire ledere, skal ovnen kunne rumme de fleste luftkonditioneringsanlæg. Hvis der er kun to, skal du trække ekstra ledninger. Tjek din vigtigste elektriske panel og sørg for, at det har nok plads til en pole breaker for balsam system. Alle disse faktorer skal justeres, hvis de ikke er tilstrækkelige for et klimaanlæg.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com