Kan jeg tilføje en ramme på et spejl, der er allerede hang?

March 22

Et spejl, der er allerede hang, såsom et stort badeværelse spejl, kan være en udfordring at dekorere. Du kan føje en ramme til et spejl, der er allerede knyttet til væggen med en bred vifte af dekorative teknikker, og i nogle tilfælde, den rigtige lim.

Træ

Trim ud et spejl, der er allerede hang med træ støbning ramme. For at dække kanten af spejlet med støbning, fylde i rummet mellem kanten af spejlet og væggen. Måle dybden af spejlet, så det hænger; afstanden mellem foran spejlet kanten og væggen er typisk mindre end 1 tommer. Skær fire strimler af træ svarende til Dybdemålingen til at passe omkring spejlet da det hænger på væggen. Træ strimler bør være lidt mindre end den træ støbning. Fastgør de træ strips til væggen med hurtig tørring konstruktion lim, så kanterne er flugter med kanten af spejlet. Cut fire strimler af træ støbning rundt om kanten af spejlet. Vinkelhjørner således at det færdige projekt ser ud til at være et indrammet spejl. Lim molding til træ strimler med byggeri klæbemiddel. De nederste kant af støbning bør overlapper perimeterkanter af spejlet.

Fliser

Oprette en flisebelagt ramme direkte ind over for omkredsen af et spejl, der er allerede hang ved hjælp af hurtig tørring konstruktion klæbemiddel. Små 4-tommer kvadrat fliser fungerer godt til at skabe en flisebelagt spejl ramme; Vælg fra keramik, metal eller glas fliser. Anvende lim i en S dannelse til midten af bagsiden af flisen, så tryk på flise til midten af kanten af den ene side af spejlet. Holde flisen på plads, indtil limen tørrer. Du kan også holde flisen på plads med malerens tape. Arbejde fra midten til toppen og bunden af spejl, tilføjer brikkerne til at passe en kant. Følg proces for at tilføje fliser til alle fire sider af spejlet.

Mosaik

Med hurtig tørring lim, kan du tilføje en mosaik ramme på et spejl, der er allerede hang. Hot lim sticks og en limpistol gør det muligt at anvende de små stumper af mosaik glas og sten i spejlet, mens det hænger lodret. Anvende limen på et lille område, så tryk på mosaik bits i limen. Hold en del af pap mod mosaikker i to til fire minutter indtil varme limen hærder. Fortsætte med at arbejde i små sektioner, indtil spejl ramme er fuldført.

Faux ramme

Oprette en faux glasmosaikker ramme omkring et spejl, der er allerede hang ved hjælp af selvklæbende bly strimler og Glasmosaik maling. Oprette et mønster eller en tilfældig design på kanten af spejlet med de førende strimler, derefter udfylde mellem strimler med maling. Vælg mærke af farvet glas maling, der er designet til at blive anvendt såvel vertikalt som horisontalt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com