Kan jeg tilføje et vindue til min post dør?

July 27

Du kan tilføje interesse og skønhed til din front post dør, ikke at nævne mere sollys til din forstuen ved at installere et vindue i døren. En massiv træ dør, især en med paneler, kan være en enklere projekt end at installere et vindue i en metal eller glasfiber døre. Din lokale builder forsyning, tømmer værftet eller hjem forbedring center kan forsyne dig med alt hvad du behøver.

Typer af døre

Solid uigennemsigtig post døre af kode skal opfylde visse krav til holdbarhed og styrke. Træ døre vil have en solid kerne. Metal døre kan være tynde plader overlejret over træ eller metal frames og normalt er fyldt med isolering. Glasfiber døre er støbt plader lagt over en polyurethan skumkerne. Typen af døren du redigerer afgør type, størrelse og placering af enhver windows, du installerer.

Forberedelse

Du skal oprette et par af så heste. Fjerne benene fra Dørhængslerne, fjerne døren og lægge den på toppen af saw heste. Måle og markere det område, du vil fjerne for at modtage vinduet. Hvis du er begrænset til en bestemt størrelse åbning, gå besøge dit vindue leverandør og se, om de tilbyder et vindue kit, der passer. Solid flad front glasfiber eller træ døre vil tillade dig at justere åbning til at passe enhver standard dør vindue kits. For metal døre, bliver du nødt til at regne ud, hvis der er en træramme nedenunder og skære vinduet til at passe inde i rammerne uden at svække strukturen. For ulige store åbninger, har du til brugerdefineret passer i glas og ramme gulvprofiler.

Glas

Vælg glas som er hærdet, splintre resistente og møder bygningsreglementer. Dobbelt paned eller isolerede glas er en god ide også at sænke elregningen. Glasset skal være skåret 1/8 tomme mindre på alle fire sider end åbningen. Skrå eller glasmalerier tilføje interesse for hoveddøren og kan være brugerdefineret skåret til at passe udskårne panel åbninger.

Skære åbning

Hvis du installerer et kit følger instruktioner. Hvis du installerer brugerdefinerede glaspaneler, skære åbning 1/8 tomme bredere hele vejen rundt end panelet. Dette giver mulighed for døren for at udvide og kontrakt sæsonkorrigerede uden at bryde glas. Bor en pilot hul stort nok til at indsætte en frem-og tilbagegaaende savklinge og skær forsigtigt ud af åbningen.

Indramning glas

Vælg støbning du som det passer åbningen du har skåret og der er dyb nok, så de to sider forlader den rigtige størrelse hul til glasset. Lim støbning eller søm det på plads på den ene side af døren. Når en side er sikret, dreje døren og lægge en perle af caulk rundt inde i støbningen. Forsigtigt lægge glas i sted, tilføje en anden perle af caulk rundt inde i glas og ramme omkring hullet på anden siden med dekorative støbning.

Tilpasning af

Når glasset er på plads, kan du stadig tilføje dekorative. Du kan lægge en skræddersyet glasmosaikker eller skrå glaspanel over toppen af en almindelig isoleret rude og hold det på plads med dekorative støbning eller caulk. Hvis du tillader panelet ekstra når dimensionering støbning, kan du lægge den dekorative panel på plads før du tilføjer bagsiden. Det er bedre at holde panelet med støbning end med caulk, fordi glasset skal modstå virkningen af lejlighedsvis smækkede døre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com