Kan jeg tilføje jorden orme til min kompostbunke?

April 28

Kan jeg tilføje jorden orme til min kompostbunke?

Regnorme gør et udmærket supplement til enhver baghave kompostbunke. Faktisk giver kompost bunker den perfekte fødekilde for regnorme så det er endnu en grund til at starte kompostering affald. Denne metode er ikke det samme som kompostering orme, der er aftappet i beholdere. Regnorme er burrowers og ikke kan leve indeni en bin, selvom du kan bruge rød orme, eller kompostering orme, i en kompost bunke udendørs.

Regnorm fordele

Disse skabninger giver mange fordele. De dyrke jorden og deres støbegods gøre en af de bedste og rigeste gødning. Du kan samle regnorme fra din værftet til at tilføje til din kompost.

Sørg for at du har fugtig jord i din kompostbunke. Regnorme kræver dette at overleve. Hvis du bor i et område, der oplever en tørre sæson, skal du være sikker på, du dosis din bunke med vand. Regnorme skal et godt mulched området med masser af rådnende sag.

Vær forsigtig, når du tænder din kompostbunke. Der kunne være et dusin eller flere orm inde den bunke interiør. Prøv at sætte din orme i et område, hvor de vil have en chance for at graver dybt ned i jorden.

Kompost siloer

Hvis din kompostbunke er faktisk en bin, tilføje kompost orme. De vil æde dit madaffald og gøre store kompost. Denne metode kan bruges indendørs og udendørs. Tilføje et låg til din udendørs bin. For at gøre dette, du har brug for en træ eller plastic container fyldt med fugtede sengetøj og røde orme i stedet for regnorme. Din container størrelse vil afhænge af hvor meget madaffald du har. Placeringen bliver nødt til at dræne godt og give mørket og ventilation for orme.

Sengetøj, vælge fra strimlet avis, pap, døde planter, strimlet blade, hakket halm, tang, savsmuld, alderen gødning og kompost. Variere strøelse, så meget som du kan. Tilføje et par håndfulde af jord eller sand. Fugte materialer før du føjer dem til papirkurven.

Tilføj 2 lbs. af orme for hver pund af madaffald. Hvis du ikke har der mange orme, sænke mængden af madaffald indtil stiger din orm befolkning. Feed orme enhver type af madrester undtagen kød, mejeriprodukter, fedtet fødevarer eller korn. Tilføj ikke nogen glas eller folie.

Hver to til tre måneder, lille sengetøj skal være synlig og den placeringsindholdet skal se brun og jordet. Dette betyder, at din kompost er gjort. Adskille ormene fra komposten ved at flytte det færdige produkt til den ene side. Sætte nye sengetøj i anden siden. Lægge affald i den nye sengetøj.

Tips

Brug ikke en rototiller, hvis du har regnorme. Dette vil nedbryder worm's fødevareforsyning.

Kompostering orme og placeringer er bedst egnet til byområder eller lejligheder. Regnorme er bedre valg for dem i mindre tætte områder, der har en masse haveaffald.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com