Kan kobber fungicid bruges på hortensia?

June 22

Kan kobber fungicid bruges på hortensia?

Hvis de bruges rigtigt, kan kobber fungicider styre pulverformige og dunet græsser, blackspot, grå skimmel, leaf pletter og rust på hortensiaer. Hvis det er muligt, finde en kobber-baseret fungicid mærkes specielt til hortensiaer og følge produktet etiketten retninger. Der er flere kobber-baserede fungicider.

Kobber Bordeaux

Kobber Bordeaux er en blanding af kobber sulfat og lime, der fungerer som en beskyttende fungicid med bred anvendelse muligheder, men det efterlader en stor mængde af restkoncentrationer og kan være fytotoksiske i kølige, fugtige vejr. Denne gammeldags fungicid er generelt den mindst ønskværdige kobber-baseret fungicid til brug på prydplanter.

Kobber oleat

Kobber oleat tilbyder kun protectant handling. Det styrer en række lignende sygdomme som kobber Bordeaux men er sikrere for planter i kølige, fugtige vejr, selvom det er tungtopløselige i vand og giftig for fisk.

Kobber Resinate

Kobber resinate--kobber salte af colophonium og fedtsyrer--er en anden protectant sikker at bruge i kølige, fugtige vejr, men også kan være giftig for fisk.

Kobber sulfat

Kobber sulfat har kendetegn svarende til kobber oleat og resinate. Anvendelsen af kobber sulfat på varme, solrige eftermiddage kan resultere i blad pletblødning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com