Kan male et loft gøre dit værelse til at se større eller mindre?

September 28

Kan male et loft gøre dit værelse til at se større eller mindre?

Det er vigtigt at huske, at et loft er hovedsagelig en femtedel af ethvert rum. Loftet giver god plads til at forbedre et værelse; Det er imidlertid vigtigt at erkende, hvordan maling farver vil påvirke rummet. Visse farver reflektere lys, gør rummet synes større. Andre farvevalg vil gøre rummet kunstnerisk, hyggelige og LUN. Afhængigt af hvordan du vil bruge rum, skal du vælge en maling til at give det rigtige resultat.

White arbejder på 8-fods lofter

Et Standardværelse vil se større med en skarp hvidt loft. Hvis dit loft er 8 fod høj, er dette standard højde. Hvis du maler loftet en medium eller mørk farve, loftet vil virke kortere--som du ikke ønsker. Et lille rum, såsom et halvt bad, måske ser godt ud med tan vægge; dog male loftet hvide at gøre rummet synes så stor som mulig. Hvid reflekterer lys i et lille rum.

Alternative farver passer højere lofter

Maleri et loft fungerer en lyse eller alternative farve i nogle tilfælde. Hvis dit barns soveværelse er 9 fod høje, for eksempel, er det helt okay at male loftet himmelblå. Kontroller, at væggene afspejler masser af lys, så male dem hvide at afbalancere blå, hvis rummet er gennemsnitlige størrelse. Du kan installere en mur af spejl fliser, også at udvide rummet. Med højt til loftet, kan male det en alternativ farve gøre rummet hyggelige--uden at kigge mindre.

Opulence kræver kunstfærdighed

Elegant loft maling farve kan være det bedste valg. Dette kunne omfatte bleg gul eller en faux maleteknik til at skabe en guld marbleized udseende, f.eks. En overdådig lysekrone hængende fra en 12-fods loftet bliver et brændpunkt, hvis loftet har en kunstnerisk udseende. Plain hvid vil gøre loftet simpelthen forsvinde i dette tilfælde. Ved hjælp af en creme, lysegul eller maling farve med nogle guld tilføjet, loftet ser mere regal, men gør ikke den værelse eller post ser mindre.

Dejlige farver tilbyde Accent

Et malet loft med nogle farve er nødvendigt i en super-lyse rum med højt til loftet. Hvis dit hjem har en stue med en 10-fods loft og en væg af vinduer, kan en neutral maling arbejde godt på loft rum. En bleg taupe eller lys grøn fungerer godt for at bringe loftet ned. All-hvide vægge med et hvidt loft vil giver rummet en kold følelse. Forestille en hvid rum med vægge af windows og hvide plantage blinds. Ved at tilføje en mint-grøn loft maling, gøre du rummet mere indbydende. Brug denne samme grønne farve i tæpper og pyntepuder man binder rummet sammen.

Kommercielle rum er Unique

Male et fælles område, loftet hvide virker i kommercielle indstillinger. Hvis du male en enorm hotellobbyen hvid, herunder alle vægge og lofter, vil du gøre hele rummet ser større. Dette er en reel plus, at gæsterne indkvartering rigelig plads på et hotel. Hvid maling på alle indgangen lofter og nedenunder værelser vil gøre dem synes større. Dette giver en følelse af at hotelværelse ovenpå er stort, ikke mager. Lobbyen giver dette vigtige "første indtryk."


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com