Kan myrer gøre ondt et træ?

November 12

Kan myrer gøre ondt et træ?

De fleste mennesker er fortrolige med skaden carpenter myrer kan gøre at strukturer som huse, stalde og garager. De kan angribe og forårsage alvorlige skader på disse strukturer træ rammer. Udenfor er historien forskellige. Carpenter myrer opfylde en niche som insekter, som nedbryder døde og rådnende træ, selv når dette træ findes i et levende træ.

Beskrivelse

Carpenter myrer er store med arbejdstagere spænder i størrelse fra 3/8 til 1/2 tommer. Arbejdstagere er sort til rød og sort. Bevingede carpenter myrer kan være lige så lang som 1 tomme. Flere arter af Tømrer ant eksisterer altså størrelse og farve ikke kan være nøjagtige identifikatorer. Fagfolk bruge egenskaber som noder på taljen og thorax detaljerne til at identificere myre arter. Men hvis du tror, carpenter myrer ødelægger dit træ, kan du kigge efter grove savsmuld som spåner i bunden af træet for at bestemme en infestation.

Vaner

Udenfor, carpenter myrer foder normalt på insekter, enten død eller levende, og honningdug udskilles af bladlus, whiteflies og vægte, men de spiser ikke træ. Tømrer ant grupper har normalt ene forælder koloni hvor dronningen liv og æg er en tendens og en eller flere satellit kolonier indeholdende arbejdstagere, pupper og modne larver. Da den overordnede koloni tendens til æg, de har brug for fugt og findes typisk i fugtig, råd eller rådnende træ. Satellit-kolonier kan findes i tørre, lyd træ. For at bygge deres reder, de graver sig ned i træ, oprettelse af tunneller og gallerier.

Carpenter myrer og træer

Carpenter myrer er normalt findes i træer, der er hule eller har døde grene og lemmer. Træerne de vælger har råd eller rådnende træ forårsaget af fugt Lad gennem en mekanisk skade, revner, knob eller insektangreb. Myrerne selv forårsage ikke den oprindelige skade på træet og oftest deres kontrol er ikke vigtige for træets tilstand. Lejlighedsvis, de kan graver sig ned i sundt træ og yderligere skade en allerede kompromitteret træ, men igen, dræbe myrerne vil ikke gemme træ som i de fleste tilfælde det allerede rådnende.

Kontrol

Den primære årsag til at kontrollere en tømrer ant angreb i et træ på din ejendom er, at de kan nedsætte satellit kolonier i dit hjem, garage eller en anden struktur på din ejendom. Hvis det er muligt, fjerne træet myrerne nesting i. Det er sandsynligvis allerede beskadigede alligevel og fjerne det vil forhindre yderligere angreb. Hvis fjernelse af træet ikke er en mulighed, kan du indstille ud lokkemad til at dræbe kolonien. Lokkemad indeholde forgiftet mad, der er bragt tilbage til reden og delt, til sidst aflivning kolonien. Eller kontakte en professionel hjælp til pesticider til dræbe kolonien.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com