Kan ovenpå gulve rettes?

November 12

Kan ovenpå gulve rettes?

Hvis du støder på en installation, der skal have en plan færdige overflade, skal du først sikre, at undergulvet er niveau, såvel som underlag, hvis nogen er brugt. Alt hviler på undergulvet, og hvis du har at gøre med ovenpå gulve der er flere muligheder, du kan bruge, afhængigt af hvilken type finish produkt du har brug for.

Lappe

For gulve der kun har små dips i dem kan du bruge en selvstændig nivellering fyldstof. Dette virker for alle typer af undergulvet, der vil have et færdigt produkt på toppen af det. Tæppe, fliser og trægulve drage fordel af denne form for udjævning. Selvnivellerende filler er let og skulle bruges til patch områder. Hvis du har store områder, der skal fastsættes for er der andre forberedende skridt, der skal følges.

Underlag

Med områder, der har en temmelig svær drop-off, kan som med et ældre gulv, der er begyndt at synke i et område, du udjævne dette hul med et ark af underlag, som der bruges til flise anlæg. Gulvet skal stadig være understøttes til at yde tilstrækkelig støtte, men når understøtter er på plads kan du installere et ark med cement eller Fiberplade i den laveste del af spidsen, derefter span resterende forskellen mellem det oprindelige undergulvet og afsnittet indsunkne med nogle af de selvnivellerende sammensatte.

Tilspidset strøer

Hvis gulvet er ude af niveau på tværs af hele længden kan du prøve metoden tilspidset shim. Dette fungerer bedst før undergulvet materiale er faktisk installeret. Du skal bruge en streng linje for at afgøre præcis hvordan ud af niveau strøer er, så trim ned en længde af tværbjælke materiale i den vinkel, der kræves for at oprette et niveau base for undergulvet. Disse koniske afstandsstykker er skruet og limet på toppen af strøer, og derefter undergulvet er installeret på toppen til at oprette den plan overflade til resten af huset.

Alvorlige spørgsmål

Når du arbejder med en ældre hjem, der har mere end 60 år bag det og ting ligner de på randen af kollaps-- og du stadig tror du kan redde ting--snak med en strukturel ingeniør om måder, du kan niveau ovenpå gulve. Undertiden vil dette indebære jacking op på gulvet under, forstærkning af den ydre væg og tilføje nye understøtter, men du skal altid kontakte en professionel før forsøger større reparationer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com