Kan overfladen Mount kasser være forsænket ind i en mur?

May 10

Når du installerer en enhed kasse inde i dit hjem eller på en ydervæg, er valget mellem enten at overflade-mount eller flush-mount boksen bestemt af National Electric Code eller NEC. Afhængigt af hvad koden siger til typen kasse og ledninger involveret, kan du nogle gange sommerferien en traditionelt overflade-monteret boks ind i en mur.

Kasser

Enheden bokse kommer i en bred vifte af stilarter: søm, firkantet, krydset og pull. De hus conduit og kabler, så du kan køre elektriske ledninger til forskellige apparater, der kræver det. Du kan bruge en boks, når du installerer en ny elektrisk beholder eller en lyskontakt. De to vigtigste måder at differentiere mellem bokse er ved hvorvidt en overflade-monteret eller flush monterede. En overflade-monteret boks er knyttet til ansigt af en væg eller siden af en bygning. En flush monterede boks er forsænket ind i væggen, så dens kant er flugter med ydersiden af væggen.

Fordybning

Indfælde enhed kasser ind i en mur kan forbedre udseendet af begge armaturet leveres af boksen og mur, sig selv. Du kan installere de fleste enhed kasser enten måde. Boksen selv er forholdsvis let at sommerferien ind i væggen; det eneste du skal sørge for er, at du har den rigtige form for dækning af boksen. De fleste flush monterede kasser bruger en dækning, der er større end boksen. Dækslet til større skjuler små huller mellem boksen og hullet skåret ud af væggen, forbedre dets udseende.

Undtagelser

Nogle overflade-mount bokse kan ikke være forsænket ind i en mur. Søm på nonmetallic enhed bokse er ikke normeret til flush-montering og vil ikke opfylde kode hvis placeret inde i en væg. Nogle ledninger metoder skal være overflade monteret efter kode. Når du arbejder med visse materialer, såsom elektriske metalliske slanger, du skal overfladen montere boksen, ligegyldigt, hvis boksen selv kan også være forsænket ind i væggen.

Overvejelser

Når indfælde en enhed boks ind i en mur, spørgsmål wall materialet. Kassen skal være præcis flugter med vægge lavet af træ eller andre brændbare materialer. Hvis muren er konstrueret af brændbart materiale, derefter har boksen at være inden for ¼ tommer væg overflade. Indfælde en boks alt for langt tilbage ind i væggen overtræder NEC, som undlader at Fastgør boksen til en stud eller tværbjælke inden for muren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com